Strona 12 z 23 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 230

Wątek: Gniot idealny - konkurs

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Odp: Gniot idealny - konkurs

Apzet, też trochę się w tym gubię , niemniej jednak, jak tak dalej pójdzie, to nasze forum gniotem będzie stało .
    Tak mi się nasunęło, patrząc na frekwencję w DITlach i poprawkach, i tutaj .
    Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo

Krystyna1975
    Gość

Cytat Zamieszczone przez sepi19 Zobacz posta
    jak tak dalej pójdzie, to nasze forum gniotem będzie stało .
    Też się tego obawiam. Ja w każdym bądź razie w następnej edycji, jeśli taka będzie, nie wezmę udziału. W tej biorę dla zabawy, a potem zamierzam się skupić na tworzeniu fotografii, nie gniotów.

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Krystyna1975 Zobacz posta
    Też się tego obawiam. Ja w każdym bądź razie w następnej edycji, jeśli taka będzie, nie wezmę udziału. W tej biorę dla zabawy, a potem zamierzam się skupić na tworzeniu fotografii, nie gniotów.
    Krysiu, napiszę przewrotnie: od gniota do fotografii ...., miała tu być jakaś buźka-emotikuska, ale żadna mi nie pasuje
    Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Też mam mieszane uczucia Po prostu brałam udział w takiej zabawie na portalu typowo fotograficznym i fajnie to wyszło - stąd pomysł. Tylko że tam takich zabaw było niewiele.
    Tu faktycznie mamy ostatnio zachwiane proporcje - więcej gadek niż zdjęć.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Apzet, też trochę się w tym gubię , niemniej jednak, jak tak dalej pójdzie, to nasze forum gniotem będzie stało .
    Tak mi się nasunęło, patrząc na frekwencję w DITlach i poprawkach, i tutaj .
    Nie take bryndze były i przeżyliśmy i wyszliśmy z sukcesem. Teraz tak równiez musi być i basta.

---------- Post dodany o 00:03 ---------- Poprzedni post był o 00:01 ----------

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Też mam mieszane uczucia Po prostu brałam udział w takiej zabawie na portalu typowo fotograficznym i fajnie to wyszło - stąd pomysł. Tylko że tam takich zabaw było niewiele.
    Będzie dobrze, niech się tylko dzień wydłuży a słoneczko podniesie.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

Krystyna1975
    Gość

Krysiu, napiszę przewrotnie: od gniota do fotografii ...
    No wiem, wychodzi różnie, niemniej TRZEBA SIĘ STARAĆ i nie ustawać w tych staraniach.

---------- Post dodany o 00:10 ---------- Poprzedni post był o 00:07 ----------

Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Taka pora, ale jak Andrzej zauważył, dzień się wydłuży, to i zdjęć się więcej pojawi. Teraz za to jest wschód słońca o ludzkiej porze. Nie to co latem: 4:30 :P A przecież jeszcze trzeba dojechać - i wychodzi pobudka w środku nocy

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

[QUOTE=apz;1057913]Nie take bryndze były i przeżyliśmy i wyszliśmy z sukcesem. Teraz tak równiez musi być i basta.

No ba , już jest sukces, że aż tylu z naszego forum, potrafi miec dystans do swoich zdjęć. To o czymś świadczy, w pozytywnym znaczeniu oczywiście.

---------- Post dodany o 00:03 ---------- Poprzedni post był o 00:01 ----

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

No ba , już jest sukces, że aż tylu z naszego forum, potrafi miec dystans do swoich zdjęć. To o czymś świadczy, w pozytywnym znaczeniu oczywiście.
    Bo najgorsze co można zrobić to z uwielbieniem w swoje własne obrazki się wpatrywać, bez dystansu i aspirować do artyzmu.

Dojście do wyniku to nieustająca praca. Podnoszenie swoich umiejętności i uczenie się patrzenia codziennie na otaczający świat od nowa. I konfrontowanie swoich wyników z opinią oglądajacych. Kto o tym zapomina wcześniej czy później odnajdzie swoją mieliznę i na niej utknie.

E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Nie przypuszczałem, że TO nastąpi, dodałem, echh

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria

Miałam wielki problem ze znalezieniem gniota w swoim archiwum. Nie ma nic gorszego, jak być średnim Tysiące zdjęć za słabych na FM, ale też nienadających się na Supergniota.
    Może łatwiej byłoby zrobić gniota od podstaw, ale czasu brak.