Apzet, też trochę się w tym gubię, niemniej jednak, jak tak dalej pójdzie, to nasze forum gniotem będzie stało
.
Tak mi się nasunęło, patrząc na frekwencję w DITlach i poprawkach, i tutaj.
Apzet, też trochę się w tym gubię, niemniej jednak, jak tak dalej pójdzie, to nasze forum gniotem będzie stało
.
Tak mi się nasunęło, patrząc na frekwencję w DITlach i poprawkach, i tutaj.
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Też mam mieszane uczuciaPo prostu brałam udział w takiej zabawie na portalu typowo fotograficznym i fajnie to wyszło - stąd pomysł. Tylko że tam takich zabaw było niewiele.
Tu faktycznie mamy ostatnio zachwiane proporcje - więcej gadek niż zdjęć.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
No wiem, wychodzi różnie, niemniej TRZEBA SIĘ STARAĆ i nie ustawać w tych staraniach.
---------- Post dodany o 00:10 ---------- Poprzedni post był o 00:07 ----------
Taka pora, ale jak Andrzej zauważył, dzień się wydłuży, to i zdjęć się więcej pojawi. Teraz za to jest wschód słońca o ludzkiej porze. Nie to co latem: 4:30 :P A przecież jeszcze trzeba dojechać - i wychodzi pobudka w środku nocy![]()
[QUOTE=apz;1057913]Nie take bryndze były i przeżyliśmy i wyszliśmy z sukcesem. Teraz tak równiez musi być i basta.
No ba, już jest sukces, że aż tylu z naszego forum, potrafi miec dystans do swoich zdjęć. To o czymś świadczy, w pozytywnym znaczeniu oczywiście.
---------- Post dodany o 00:03 ---------- Poprzedni post był o 00:01 ----
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Bo najgorsze co można zrobić to z uwielbieniem w swoje własne obrazki się wpatrywać, bez dystansu i aspirować do artyzmu.
Dojście do wyniku to nieustająca praca. Podnoszenie swoich umiejętności i uczenie się patrzenia codziennie na otaczający świat od nowa. I konfrontowanie swoich wyników z opinią oglądajacych. Kto o tym zapomina wcześniej czy później odnajdzie swoją mieliznę i na niej utknie.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie przypuszczałem, że TO nastąpi, dodałem, echh![]()
![]()
Miałam wielki problem ze znalezieniem gniota w swoim archiwum. Nie ma nic gorszego, jak być średnimTysiące zdjęć za słabych na FM, ale też nienadających się na Supergniota.
Może łatwiej byłoby zrobić gniota od podstaw, ale czasu brak.