Jan_S albo źle moją wypowiedź zrozumiałeś albo na różnych forach siedzimy![]()
Jan_S albo źle moją wypowiedź zrozumiałeś albo na różnych forach siedzimy![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zażyj cóś.....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Jest i Krakman... niezawodny
Kurczę, ludzie. Toczyłem dialog z autorem. Autor wątku może uznać moje wypowiedzi/rady/sugestie za sensowne, rzeczowe, lub też bezwartościowe i niewarte zachodu. Nikt go nie zmusza by się do nich stosował. Sam zdecyduje czy traktować je serio czy olać.
Natomiast grupy "sympatyków", która w wątkach zaczyna personalne* polemiki ze mną nie mogę jakoś zrozumieć. Napiszcie koledze forumowiczowi coś o jego pracach...
* podkreślam - personalne, a nie dotyczące technikaliów fotograficznych
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Przesadzasz, co miałem napisać o fotach napisałem, co to za grupa i czyich sympatyków? Dyskusja z Tobą to grzech niewybaczalny??
Napisałeś jakoby uważano Cię za samo zło, więc wyprowadziłem Cię z błędu. Chcesz mieć forum na wyłączność? Na zasadzie: wszedł Wielki Diabolique, milczeć! Czy co?
To:to ma być sensowne czy rzeczowe?Ja się nie czepiam, ja się naśmiewam...
Ehh...
Ja nie bede nic radzic.Pokaze tylko jedno jak bym obrobilZałącznik 110992Załącznik 110993 W kazdym razie swiatlo bym ujawnil bardziej.
Dzieciola do albumu schowal, kwiatki do .....Ale z kwiatkow wyrosniesz.One na poczatku jaraja kazdego bo kolorowe.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie