Jeśli masz Windows 8, to niestety może tak być. Mi się na ósemce też to zdarzało.
Jeśli masz Windows 8, to niestety może tak być. Mi się na ósemce też to zdarzało.
The question is, who cares?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 3.02.14 o 19:12 Powód: Rawtherapee oczywiście mam na myśli
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Tak, wgrywałem już parę razy, ale jeden z objawów pojawia się i u innych i nie korzystam z funkcji "zapisz jako" tylko co najwyżej przez "eksport".
A w komputerze nie bardzo wiem co mam sprawdzać. Mój komputer jest w domenie [cokolwiek to znaczy, bo ja nie wiem dokładnie] i to czasami sprawiało problemy [choć teoretycznie nie powinno].