Nooo panie, portret pasował by do klimatu dr. Feelgood'aBardzo mi siępodoba, przemieniona bym to zdjęcie nazwał. oczy pasują do paznokci i tego czegoś na głowie
![]()
Nooo panie, portret pasował by do klimatu dr. Feelgood'aBardzo mi siępodoba, przemieniona bym to zdjęcie nazwał. oczy pasują do paznokci i tego czegoś na głowie
![]()
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tu możesz "dziewczyny" pooglądać więcej
https://www.facebook.com/Katarzyna.Daedra
T.
Korzystając z pierwszych ciepłych dni tydzień temu, wybrałem się ze znajomymi na tereny krakowskiego Zakrzówka.
Robiliśmy zdjęcia "driady" na poster dla krakowskiego IMLADRISu 2014.
Co prawda tym razem raczej moje foty nie załapały się, ale za to ja mam parę, fajnych w mym mniemaniu, kadrów.
433.
434.
435.
436.
437.
![]()
Warunki nie rozpieszczały. Zmierzając na miejsce, nie było ostrego słońca tylko ładnie lekko przychmurzone.
Niestety później niebo zrobiło się czysto niebieskie (na tyle, na ile to w Krakowie możliwei rozpoczęła się walka ze słońcem.
Wystarczy powiedzieć, że koncepcja na klimatyczne foty w lekko mrocznym lasku poszła się paść i trzeba było coś wykombinować w tym ostrym słońcu.
Pozdrawiam.
Thomasso