“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Nie można tak sobie dowolnie podmieniać ten plik pomiędzy programami (wersjami programów). Dla przykładu jakbym podmienił w moim PSE6 ten plik z tym od PSE12 też nie będzie widział RAW-ów z nowych aparatów (i zdaje się żadnych RAW-ów nie będzie otwierał). Tym bardziej pliki nie są kompatybilne pomiędzy PS, a PSE.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 18.01.14 o 01:41
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Camera RAW z PS (nie wiem jak jest z tym Portable) znacznie różni się od tej z Elements i nie będzie pasować. Jak jest duża różnica w wersji programu też nie będzie działać. Np, do mojego PSE 6 będzie działać z tym od PSE7 może 8. Teraz nie chce mi sie już dokładnie szukać i sprawdzać.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
[zakłopotanie]
Na przyszłość:
- wizyta na stronie producenta oprogramowania
- zbadanie rodzajów licencji na nie
- treść tejże (namiętnie pomijana)
przy licencji powiedzmy "standardowej" nie ma wiekszego znaczenia, ale wersje: EDU, dla oświaty etc. mają swoje widzi misie/ widzi rysie
nawet te na wiele stanowisk. Warto czytać.
Pozdrawiam