A jednak się kręci!Jesteście nie obliczalni, wciąż mnie zaskakujecie.
A jednak się kręci!Jesteście nie obliczalni, wciąż mnie zaskakujecie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Kiełbasy nie zeżarłem.... Bo mam dietę, psa też nie bo go nie było w domu... ...
Teraz piję...!
Ptaszka nie wiem czy zrobię , teraz pracuję ciężko...
---------- Post dodany o 18:55 ---------- Poprzedni post był o 18:53 ----------
A gdzie można obejrzeć już obsłużone ptaszki, zwłaszcza ten nynego?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Ptaszek Nynego jest na początku wątku, a co z niego zostało to wie tylko Admiralicja konkursu.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA