Bo to jest "przystrojone dziewczę w chaszczach".
Akurat jestem zdania, że jedno (tło) do drugiego (modelka) pasować nie musi. Zresztą w tym przypadku, to nie wiem co mogłoby.. domek Barbie?
Nie było inspiracji.
T.
Bo to jest "przystrojone dziewczę w chaszczach".
Akurat jestem zdania, że jedno (tło) do drugiego (modelka) pasować nie musi. Zresztą w tym przypadku, to nie wiem co mogłoby.. domek Barbie?
Nie było inspiracji.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
myslalem o starej swiatyni jakiejs albo grobowcu. nie do konca jeszcze to widze, bo modelka ucieta. cala postac jakby byla to mozna zakombinowac
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Są i foty z całą postacią... Niestety nie dysponowałem świątynią ani grobowcem.
Ale... powstaje w głowach (mojej i modelki) fajny projekt - chyba pierwszy, który będzie dopracowany pod względem stylizacji, tła, lokalizacji i obróbki.. ale to za jakiś czas. Najpierw muszę ten grobowiec znaleźć
T.
---------- Post dodany o 16:25 ---------- Poprzedni post był o 16:24 ----------
Ciiiiiiii.....![]()
T.
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Właśnie?
---------- Post dodany o 16:45 ---------- Poprzedni post był o 16:27 ----------
Dobra, a tak serio, serio: Mr.Ti nie pierwszy raz u Ciebie kobitka sobie, tło sobie.
Czasem idzie przywyknąć, tylko jedna rzecz mnie jeży, czemu przy Twoim potencjale nioe wykorzystujesz
magii, którą daje głębia: drugi plan, tło czy konrapunkt. To już nie ten poziom gdzie, możesz sobie cykać
ładne buzie bo panujesz nad światłem. Pokaż wreszcie całą scenę akcji ze wszystkimi detalami, niech coś się
dzieje w kadrze a nie tylko "motylki" strzela rzęsami i oczętami przewraca jakaś Misia, Krysia czy inna Madzia.
Pokaż, że fota "ma pazur", wprowadź akcję.
Umiesz nie zaprzeczaj bo wiem lepiej.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chciałbyś wszystko w jednym?
Pie*******e Kumie!A czemu ma się nie spodobać? Takie złe będzie?
Sam wysoko ustawiłeś poprzeczkę. Teraz trzymaj poziom(masz przerąbane)
Czekam na zrealizowanie owego projektu.
Jak Mirek był łaskaw zauważyć:
Lepiej wiedzący
Ja.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|