Dokładnie jak Saboor, potrawy - pomysł fajny, ale nie gadają, bo większość obrazu poza GO, a ostatnie wygląda na poruszone.
Gość z ogniem robi wrażenie. Może trochę bym "oziębił", ale tylko troszeczkę. Podobają mi się.
PS.
Dotrzymałem słowa![]()
Dokładnie jak Saboor, potrawy - pomysł fajny, ale nie gadają, bo większość obrazu poza GO, a ostatnie wygląda na poruszone.
Gość z ogniem robi wrażenie. Może trochę bym "oziębił", ale tylko troszeczkę. Podobają mi się.
PS.
Dotrzymałem słowa![]()
The question is, who cares?
Saboor, ahutta no i Ryśku bardzo dzięki za ślad pozostawiony, rady i uwagi...każda z nich cenna jest bardzo dla mnie
Zdjęcia ogniowe niestety z ręki...ale kto w drugi dzień świąt się spodziewał takiej atrakcji. Sesja obiadowa hmmm robiona na potrzeby któregoś kolejnego wpisu na mojej labellasicilia.pl lecz z braku tła odpowiedniego go musiałem zminimalizować :P
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Z tym brakiem tła to przesadziłeś![]()
The question is, who cares?
jak dla mnie 9tka jest bombowatrochę ten patyk po prawej razi ale bardzo ładnie poruszenie (?) rozmazało fajerwerki
Witaj ponownie w mym wątku!
Bardzo dziękuję za Twą opinię, jeśli chodzi o 9 to nie, zdjęcie nie jest poruszone, takie cuda teraz pirotechnicy (zapewne z Chin) wyczyniają![]()
Na 4 i 5 trochę jakby stadion płonąłpodobają się szczególnie te z bliższego kadru
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|