|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez And.N ; 27.11.13 o 21:34
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Bym proponował jak kiedyś tam dojdzie do popRAWki aby zamieszczać prace bez podpisu autora. Co Wy na to.
Ostatnio jakoś ile osób by nie brało udziału wygrywa A56 ( w niczym mu nie umniejszając w 99,9% słusznie) tylko już takie trochę nudne jest, a może ktoś inny wtedy zdecyduje się zamieścić swoją
pracę. (Jak nie wiadomo na kogo się głosuje)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 27.11.13 o 23:09
Przyznam, że sporo nad tą kwestią było dyskusji: może utajnić autora, może ujawnić głosujących....
w sumie doszliśmy do takich wniosków:
brak informacji o autorze niczego nie zmieni, ujawnienie głosujących, też nie wpłynie na wynik. No może trochę ostudzi zapały co po niektórych w "robieniu dobrze" kolegom.
Generalnie bądźmy dorośli no chociaż poważni w ocenie prac a wszystko będzie fajnie i popRAWka odzyska sens.
Oczywiście jest jeszcze jedno wyjście, nad którym od dawna myślę: skompletowanie na wzór FM stałego grona jurorskiego w składzie 5 osób oceniających walory prac tak pod względem technicznym jak i estetycznym.
Na razie: "na zachodzie bez zmian" jak mawiał Kozera prezenter DTV w latach 70-80![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|