Strona 16 z 32 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 317

Wątek: FrustArt - otwarty wątek eksperymentalny

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Odp: FrustArt - otwarty wątek eksperymentalny

Cytat Zamieszczone przez sepi19 Zobacz posta
    Saboor, a Ty to tak sobie poklikać w tym momencie wpadłeś, czy masz coś sensownego do powiedzenia?
    Wiesz sepi19 ... mam ale zgodnie z formułą wątku poczekam na Twoje trzy słowa ad przedstawionej fotografii.
    Może dowiem się czemu akurat ten moment, co on miał opowiedzieć, skąd i po co te skosy i drżenie czy też rozmycia.
    Olśnij mnie a potem szturchaj ok?

---------- Post dodany o 23:29 ---------- Poprzedni post był o 23:26 ----------

Cytat Zamieszczone przez marek7001 Zobacz posta
    To i ja ups, przeczytałem wątek, robi się gorąco, będą leciały minusy jak ta lala to u nas na topie /nie od mojej skromnej osoby/. Pozdrawiam
    Mam szczerą nadzieję, że okres zidiocenia podobnie jak zlodowacenia mamy Marku już za sobą. Wątek uproszony, więc i zachowanie powinno być należyte
    ot choćby z szacunku dla Autorki.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Szukasz może zaczepki helmut ? Bo mnie to zaczyna pachnieć Towarzystwem Wzajemnej Adoracji. A może Saboor nie umie sam odpowiedzieć i musisz go bronić?
    ps. zdjęcie wrzuciłem, żeby przerwać rozpieprzanie wątku bezsensownymi dyskusjami.

ps2. cofam, odpowiedział.
    Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 28.11.13 o 00:33
    Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Szukasz może zaczepki helmut ? Bo mnie to zaczyna pachnieć Towarzystwem Wzajemnej Adoracji. A może Saboor nie umie sam odpowiedzieć i musisz go bronić?
    ps. zdjęcie wrzuciłem, żeby przerwać rozpieprzanie wątku bezsensownymi dyskusjami.
    Zostaw, duży jestem dam sobie radę. Napisz proszę te parę słów o które prosiłem, dobrze?
    edit:
    Dla helmutha zabrzmiało to zaczepnie(zabrakło emotki na końcu:"Saboor, a Ty to tak sobie poklikać w tym momencie wpadłeś, czy masz coś sensownego do powiedzenia?" ) gdyby był uśmieszek było by miło(juz to przerabialiśmy daawno temu)
    P.S.
    bezsensowne dyskusje często się przydają. Serio.
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.11.13 o 00:37
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Saboor, a propos formuły wątku, tam tez jest coś na temat tego co najpierw oceniamy, komentujemy, a co zostawiamy na koniec.
    Sądziłem, ze fotka jest na tyle prosta w przekazie, że nie trzeba tłumaczyć. Jak widzę myliłem się, i muszę jeszcze wiele się nauczyć.
    Zrobiona w trakcie spaceru "z biodra", jak zauważyłem śmietnik na tle bezdomnego.
    Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 28.11.13 o 00:41
    Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo

dzarro
    Gość

Jak widzę myliłem się, i muszę jeszcze wiele się nauczyć.
    Zrobiona w trakcie spaceru "z biodra", jak zauważyłem śmietnik na tle bezdomnego.
    Może to poruszenie zdjęcia zrobiło się za karę?
    Na temat empatii z jaką należy podchodzić do ludzi, którym się nie powiodło to wielokrotnie diabolique się wypowiadał - określenie "śmietnik na tle bezdomnego" jest nie na miejscu. Ten swoisty tumiwisizm lub inny "zbiodryzm" widać też na zdjęciu. Co do śmietników to one też wymagają atencji - jak każdy motyw, który uznasz za godzien uwiecznienia. Temu szaraczkowi raczej daleko do elity w swoim gatunku.
    Podoba mi się przechył - poza tym nic mi się nie podoba, a powody wskazali już przedmówcy.

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Saboor, a propos formuły wątku, tam tez jest coś na temat tego co najpierw oceniamy, komentujemy, a co zostawiamy na koniec.
    Sądziłem, ze fotka jest na tyle prosta w przekazie, że nie trzeba tłumaczyć. Jak widzę myliłem się, i muszę jeszcze wiele się nauczyć.
    Większość opini z kórymi się zgadzam została już napisana, ale parę słów od siebie dorzucę:
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Mam wrażenie że bardzo nieśmiałe. Że byłeś tak onieśmielony, że cyknąłeś to zdjęcie udając że zawiązujesz buta
    Brakuje mi w tym zdjęciu jakiegoś punktu zaczepienia, nie za bardzo odczytuję, co chciałeś powiedzieć. Ale jest B&W, skos, jest pan na ławce, kosz na śmieci - przy odrobinie inwencji można by dorobić tu ideę
    Zgadzam się tu ideologię trzeba dorabiać, fota wygląda jak cyknięta przez spłoszonego Autora(to nie grzech śmiałość do ludzi to trudny egzamin do zaliczenia i dużo nauki)
    Skośny kadr nie niesie żadnego przekazu.
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    W dodatku tak zdenerwowany, że drżenia rąk nie dało się opanować nawet przy 1/60 sek
    To popiera delikatne stwierdzenie koleżanki Bufetowej tylko Diabeł ma nie wyparzoną paszczę ja kto Diabły mają w naturze.
    Przechodzę do sedna:
    Street siostra reportażu, ta fotografia ma opowiadać historie, pokazywać uchwycone życie ulicy bo właśnie bo stało się to i to.
    Jeżeli przekaz jest czytelny, przejrzysty - zachwyci, zmącony - zniechęci.
    Ja nie dopatrzyłem się tego w kadrze a to nie ART gdzie doszukujemy się ntego dna. To musi być jak dobre wino: primo - klarowne
    secundo - dające dużo ciekawych doznań.
    Chcesz napiszę więcej na PW czy tutaj.
    Pozdrawiam Serdecznie
    Saboor

---
    edit:
    To tylko gwoli przypomnienia, zasady często umykają... :
    Cytat Zamieszczone przez TOKIN Zobacz posta
    FrustArt - otwarty wątek eksperymentalny - suplement do wątku o tym dla czego fotografujemy

Kilka prostych zasad:
    - w wątku wstawiamy zdjęcia (i fotografie też) - jeden post - jedno zdjęcie
    - oprócz zdjęcia autor pisze kilka słów o swoim dziele - dlaczego mu/jej się ta praca podoba, co ma pokazać, co opowiedzieć, (ewentualnie dlaczego chce ją pokazać innym.)
    Ostatnio edytowane przez Saboor ; 28.11.13 o 00:59

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Pisz tutaj, po to ten wątek jest. Uwagi cenne i temu miało służyć wrzucenie przeze mnie czegokolwiek, byle wątek wrócił na swoje tory .
    Nie jestem obraźny, więc można pisac swobodnie, nie obrażę sie, ani nie popadnę w głębszą artfrustrację

teraz dopiero widzę Twój edit. Tyś jest bardziej upierdliwy niż moja szanowna żona
    Ostatnio edytowane przez sepi19 ; 28.11.13 o 01:07

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Pisz tutaj, po to ten wątek jest. Uwagi cenne i temu miało służyć wrzucenie przeze mnie czegokolwiek, byle wątek wrócił na swoje tory .
    Nie jestem obraźny, więc można pisac swobodnie, nie obrażę sie, ani nie popadnę w głębszą artfrustrację
    teraz dopiero widzę Twój edit. Tyś jest bardziej upierdliwy niż moja szanowna żona
    Poczyniłeś jakiś ruch:

1. wykonałeś zdjęcie
    2. wstawiłeś do wątku
    3. skrobniesz parę słów

I dla tego nie odbębnię pańszczyzny, napiszę ile dam radę, ok?

| OlyJedi Awatar sepi19
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    117
    Moja galeria

Dawaj.

Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Dawaj.
    Jutro(dziś) po robocie, bo padam, tylko prośba: Daj przypominajkę na PW wtedy na bank będę na forum, ok?

---------- Post dodany o 00:20 ---------- Poprzedni post był o 00:20 ----------

Teraz lecę spać, zanotowałem ale PW wyślij.
    Dobranoc.