Tu też byłem Tony Halik![]()
Tu też byłem Tony Halik![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jest fotka, smacznego.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Ładnie się nazywa![]()
Ostatnio edytowane przez Thomasso ; 7.11.13 o 16:16
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Pewnie w cenie jednego mozna będzie kupić 45/1.8 dla każdego uczestnika nastepnego Olyzlotu)
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
No i średnica jest wiadoma ... 67mm. Niezły rozmiar, zapewne niezła cena, róznica w obrazku do 45mm1.8 znikoma, czyli Olek dalej niekwestionowanym liderem w portrecie m43
---------- Post dodany o 15:29 ---------- Poprzedni post był o 15:27 ----------
Z jedną nerką faktycznie trzeba będzie uważać na dietę![]()
Do wideo? Tam jest pierścień przysłony (nie, nie wiem czy będzie działał).
MBSZ lepiej kupić fi 58 Voitka i mZD45
PS. Na cropie ze względu na ciężar nie było problem uzyskać ostry kadr przy czasach 1/40 (85L/II), tu spodziewam się o$$$trej fotki przy 1/15.
PPS. Zdecydowanie bardziej bym wolał naleśnika 9mm f/4.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Male toto nie bedzie, ale fajnie ze poszerza sie "opcje"![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Na razie dawkują. Ciekaw jestem jak wypadnie porównanie z voitkiem i slr magic.
No i czy cena nie zabije. Bo tania jasna stałka to na pewno nie będzie.
E-M1, E-PL1, Panasonic 12-35, 35-100, 60mm makro, 50-200, Vightlander 25mm, Sigma 150mm makro i worek pomniejszych manuali ... i na co mi to wszystko?