150 - przejechałbym się![]()
150 - przejechałbym się![]()
Ostatnio jakoś tak mało depresyjnie w tym wątku. No to żeby to odmienić, tym razem ślub! Hehe, dobry suchar nie jest złyW każdym razie nie jest to zwykły ślub, bo to nasz forumowy kolega Snuffi i jego wybranka, Edyta, w rolach głównych. W razie czego, gdyby te zdjęcia nie powinny się tu znaleźć, to mnie zabiją
152.
153.
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.
161.
162.
Większość tych zdjęć została zrobionych Canonem, ale mam też dużo takich zrobionych Fuji. Przy okazji są to te najlepsze kąski, moim zdaniemZamieściłem je tutaj:
http://epicure.pl/2013/10/20/maly-ale-wariat/
Napisałem tam też ironiczną historyjkę o fotografowaniu ślubów profi lustrzanką i amatorskim bezlusterkowcem, więc weźcie ją z przymrużeniem oka.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
154 tylko mz. taki niezbyt fortunny kadr, panowie z kokardą z tyłu153, 155 takie średnie. Pozostałe bardzo się podobają. Gwoli jasności takich zdjęć nie robiłem i raczej robić nie będę, a wypowiadam się jako zwykły odbiorca z jakimś tam swoim gustem nie koniecznie dobrym
także tej wypowiedzi nie brał bym na poważnie.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Niektóre zdjęcia to zapychacze albumowe, po prostu muszą być, dla urozmaicenia.
158-160 moi faworyci...
te plenerowe też fajne - no i 152 fajnie wyszło![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dla mnie 154 Pelne zabawy.
A mi się podoba . Gdybym był zleceniodawcą byłbym zadowolony .
Kadrowanie też na plus . "Kokardy " i inne takie mi nie przeszkadzają .
158 - mój faworyt , choć na ślubniakach zbyt się nie znam .
Ja też się nie znam na ślubniakach![]()
Epicure,
w końcu znalazłem dłuższą chwilę, aby przejrzeć wątek - i przyznaję, było warto. Dużo ciekawych spojrzeń, zarejestrowanych twarzy, podoba mi się.
Poczynając od pierwszej strony, poprzez kolejne miejskie czarno-biele, czy Miejskie kolory , miejskie mieszane, jak również bezludzkości - zdjęcia te wpadły mi w oko.
Potem przyjemnie było popatrzeć na twój Budapeszt, by zaraz potem powrócić do miejskich szarości, i zatrzymać się przy,jak to Saboor nazwał - wyobcowanym.
Te zdjęcia też mnie zatrzymały na dłużej. Bardzo fajnie.
Ślubniaki - nie, kryterium jakie obrałem - to gdybym sam brał ślub (a już za późno) to raczej po twoim ślubnym portfolio prześliznąłbym wzrokiem nie zatrzymując się - jednak trzeba pamiętać, że i dorobek skromny.
To co mnie urzekło w kilku wrzutach - to ROWERY - kilka zdjęć z rowerami które masz w swoim wątku jest naprawdę fajnych, ciekawie ujętych, z fajną kompozycją - świetnie!
pozdrawiam,
Dzięki za komentarze. Moje "ślubne portfolio" to jednak trochę zbyt eufemistyczne określenie, bo takowego nie mam![]()