Nieźle Wam odwala
Ciekaw jestem co nowego się pojawi![]()
Nieźle Wam odwala
Ciekaw jestem co nowego się pojawi![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To teraz będzie krwawa i rozjechana/pojechana historia
Pojechałm dzisiaj do taty celem wymiany alternatora w mojej Cipitrynce. Przebrałem się w ciuch robocze, wyciągnąłem narzędzia, zrobiłem sobie kawianka, zapaliłem papieroska i otworzyłem maskę. No i tak stoję i dumam, dumam i stoję i nadal stoję i dumam a czemu? A no temu, że nie chciało mi się dzisiaj kompletnie nic robić - normalnie nic a nic. Tak patrze od góry i aby wymienić alternator to musiałbym co najmniej zdemontować pompę wspomagani układu kierowniczego. No to może od dołu będzie łatwiej ale mój tata musiał na czas pewnego remontu zdemontować najazd i jeszcze nie jest złożony więc musiałbym samochód wziąć na podnośnik i się tarzać po ziemi a tego to już w ogóle nie chciało mi się robić. Więc tak nadal stoję i dumam, kawiana spijam nad komorą silnika i po chwili wyciągnąłem telefon i zadzwoniłem do znajomych mechaników ile by chcieli za wymianę. A mechanik na to, że zmieścimy się do stówy więc stwierdziłem, że jak ja mam na to tracić co najmniej 2-3 godziny bo nigdy nic nie rozbierałem w moim obecnym samochodzie i w dodatku mi się nie chce to niech oni to zrobią. Ale skoro już byłem u taty w celach motoryzacyjnych to postanowiłem sklecić motoryzacyjną historię aby nie było, że pojechałem na próżno hehe
Tytuł to "Patrz gdzie przechodzisz"
Lego Lodziu postanowił przejść drogę w miejscu do tego niedozwolonym ponieważ śpieszył się na plan nowego filmu pt "Krwawa piła" w którym miała zagrać zdeprawowanego Policjanta drogówki uwikłanego w chory związek z 18'sto letnią córką swojego przełożonego (niejednokrotnie). W założeniach miała być to najbardziej kasowa dramato-komedia psychodeliczna z elementami horroru. Postać córki przełożonego została powierzona znanej już Wam Lego Lidzi. W filmie ma ksywę Krwawa i wiecznie pije tak więc już wiecie skąd tytuł "Krwawa piła" haha
Ale wracając do tematu Lego Lodziu tak się śpieszył, że wbiegł wprost pod najeżdżający samochód
No i nieszczęśnikowi nie udało się uciec i bach wpadł pod kółko
Pierwsza wypadek zauważyła Lego Lidzia i popędziła pomóc swojemu koledze z planu chcąc go wyciągnąć z pod koła.
Mocowała się i mocowała ale nie mogła dać rady więc zaczęła krzyczeć o pomoc. Wołanie usłyszał reżyser i też popędził z pomocą i zaraz był na miejscu wypadku.
Postanowił ramieniem podnieś koło aby Lego Lidzia mogła wyciągnąć Lego Lodzika.
Po chwili zaczęli się pojawiać jak to zwykle gapie - najpierw jeden.
A potem więcej, więcej i więcej
Reżyser zaparł się z całych sił aż pierdnął tak z wysiłku, że było słychać 10 przecznic dalej a czuć z 5 przecznic i krzyknął do Lego Lidzi "TERAZ!!!! CIĄGNIJ!!!". No i ta się zaparła z całych sił i wyciągnęła........., wyciągnęła Lego Lodzika ale już jako Lego Lodzika Kadłubka
Ale nie martwicie się - Lego Lodziu przeżył, kupił w najbliższym kiosku wtyczkę do PS'a Super Glue i się skleił w tym PS'ie. Dodam, że film "Krwawa piła" okazał się wielkim hiciorem w kinach z repertuarem alternatywnym
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.10.13 o 20:26
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Panowie, muszę was wymoderować. Forum ma odbiorców w różnym wieku, a nie przewidujemy wątków +18. Wyhamujcie odrobinę.
Sorkencja kierowniku, choc tak na prawde, to tam golizny nie bylo
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
pomysł bardzo dobry. Wszystkie fotki super.Pozdrawiam.
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842
http://apaziews.fmix.pl
Dokopałem się dzisiaj na dysku do pewnej staroci. Jak zwykle u mnie na zdjęciu głowy lub członki walają się gęsto i często oraz gdzie popadnie. Mógłbym do tego zdjęcia opowiedzieć Wam pewną historię o trochę dziwnej treści lecz niestety nie jestem uprawniony do tego aby publicznie opisywać czyjeś życie. W każdym bądź razie tytuł brzmi "Stracił głowę.......". Miejsce kropek jest dosyć ciekawe ale nie do opowiedzenia
![]()