Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 154

Wątek: Opowieści dziwnej treści :)

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria

Odp: Opowieści dziwnej treści :)

Nieźle Wam odwala
    Ciekaw jestem co nowego się pojawi
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Eddie Zobacz posta
    Nieźle Wam odwala
    Ciekaw jestem co nowego się pojawi
    Z pewną dozą nieśmiałości, powiem: ja też.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Jesteście pojechani normalnie
    To teraz będzie krwawa i rozjechana/pojechana historia

Pojechałm dzisiaj do taty celem wymiany alternatora w mojej Cipitrynce. Przebrałem się w ciuch robocze, wyciągnąłem narzędzia, zrobiłem sobie kawianka, zapaliłem papieroska i otworzyłem maskę. No i tak stoję i dumam, dumam i stoję i nadal stoję i dumam a czemu? A no temu, że nie chciało mi się dzisiaj kompletnie nic robić - normalnie nic a nic. Tak patrze od góry i aby wymienić alternator to musiałbym co najmniej zdemontować pompę wspomagani układu kierowniczego. No to może od dołu będzie łatwiej ale mój tata musiał na czas pewnego remontu zdemontować najazd i jeszcze nie jest złożony więc musiałbym samochód wziąć na podnośnik i się tarzać po ziemi a tego to już w ogóle nie chciało mi się robić. Więc tak nadal stoję i dumam, kawiana spijam nad komorą silnika i po chwili wyciągnąłem telefon i zadzwoniłem do znajomych mechaników ile by chcieli za wymianę. A mechanik na to, że zmieścimy się do stówy więc stwierdziłem, że jak ja mam na to tracić co najmniej 2-3 godziny bo nigdy nic nie rozbierałem w moim obecnym samochodzie i w dodatku mi się nie chce to niech oni to zrobią. Ale skoro już byłem u taty w celach motoryzacyjnych to postanowiłem sklecić motoryzacyjną historię aby nie było, że pojechałem na próżno hehe

Tytuł to "Patrz gdzie przechodzisz"

Lego Lodziu postanowił przejść drogę w miejscu do tego niedozwolonym ponieważ śpieszył się na plan nowego filmu pt "Krwawa piła" w którym miała zagrać zdeprawowanego Policjanta drogówki uwikłanego w chory związek z 18'sto letnią córką swojego przełożonego (niejednokrotnie). W założeniach miała być to najbardziej kasowa dramato-komedia psychodeliczna z elementami horroru. Postać córki przełożonego została powierzona znanej już Wam Lego Lidzi. W filmie ma ksywę Krwawa i wiecznie pije tak więc już wiecie skąd tytuł "Krwawa piła" haha
    Ale wracając do tematu Lego Lodziu tak się śpieszył, że wbiegł wprost pod najeżdżający samochód

No i nieszczęśnikowi nie udało się uciec i bach wpadł pod kółko

Pierwsza wypadek zauważyła Lego Lidzia i popędziła pomóc swojemu koledze z planu chcąc go wyciągnąć z pod koła.

Mocowała się i mocowała ale nie mogła dać rady więc zaczęła krzyczeć o pomoc. Wołanie usłyszał reżyser i też popędził z pomocą i zaraz był na miejscu wypadku.

Postanowił ramieniem podnieś koło aby Lego Lidzia mogła wyciągnąć Lego Lodzika.

Po chwili zaczęli się pojawiać jak to zwykle gapie - najpierw jeden.

A potem więcej, więcej i więcej

Reżyser zaparł się z całych sił aż pierdnął tak z wysiłku, że było słychać 10 przecznic dalej a czuć z 5 przecznic i krzyknął do Lego Lidzi "TERAZ!!!! CIĄGNIJ!!!". No i ta się zaparła z całych sił i wyciągnęła........., wyciągnęła Lego Lodzika ale już jako Lego Lodzika Kadłubka

Ale nie martwicie się - Lego Lodziu przeżył, kupił w najbliższym kiosku wtyczkę do PS'a Super Glue i się skleił w tym PS'ie . Dodam, że film "Krwawa piła" okazał się wielkim hiciorem w kinach z repertuarem alternatywnym
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1A.jpg
Wyświetleń:	148
Rozmiar:	321,0 KB
ID:	101430   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2A.jpg
Wyświetleń:	146
Rozmiar:	426,1 KB
ID:	101431   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3A.jpg
Wyświetleń:	145
Rozmiar:	456,3 KB
ID:	101432   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4A.jpg
Wyświetleń:	146
Rozmiar:	509,3 KB
ID:	101433  

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	5A.jpg
Wyświetleń:	141
Rozmiar:	449,4 KB
ID:	101434   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	6A.jpg
Wyświetleń:	140
Rozmiar:	458,4 KB
ID:	101435   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	7A.jpg
Wyświetleń:	140
Rozmiar:	508,4 KB
ID:	101436   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	8A.jpg
Wyświetleń:	147
Rozmiar:	397,9 KB
ID:	101437  

Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 5.10.13 o 20:26
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Więc tak nadal stoję i dumam, kawiana spijam nad komorą silnika i po chwili wyciągnąłem telefon i zadzwoniłem do znajomych mechaników ile by chcieli za wymianę. A mechanik na to, że zmieścimy się do stówy więc stwierdziłem, że jak ja mam na to tracić co najmniej 2-3 godziny bo nigdy nic nie rozbierałem w moim obecnym samochodzie i w dodatku mi się nie chce to niech oni to zrobią. Ale skoro już byłem u taty w celach motoryzacyjnych to postanowiłem sklecić motoryzacyjną historię aby nie było, że pojechałem na próżno hehe
    A Krakman dawno to pisał
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    A Krakman dawno to pisał
    Kiedy? Nie maiłem weny do rozbierania samochodu i chęci. Babrałem się nie raz w smarach, olejach i różnych płynach ale dzisiaj miałem dzień totalnego lenia
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

+++ ZASŁUŻONY +++ Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar hades
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Panowie, muszę was wymoderować. Forum ma odbiorców w różnym wieku, a nie przewidujemy wątków +18. Wyhamujcie odrobinę.

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria

Sorkencja kierowniku, choc tak na prawde, to tam golizny nie bylo

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar robtor
    Mieszka w
    okolice Tarnowa
    Siła reputacji
    124
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Sorkencja kierowniku, choc tak na prawde, to tam golizny nie bylo

pozdrowionka
    Jak by była golizna to wątek by pewnie w całości został

| OlyJedi Awatar apaziews
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria

pomysł bardzo dobry. Wszystkie fotki super.Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Dokopałem się dzisiaj na dysku do pewnej staroci. Jak zwykle u mnie na zdjęciu głowy lub członki walają się gęsto i często oraz gdzie popadnie . Mógłbym do tego zdjęcia opowiedzieć Wam pewną historię o trochę dziwnej treści lecz niestety nie jestem uprawniony do tego aby publicznie opisywać czyjeś życie. W każdym bądź razie tytuł brzmi "Stracił głowę.......". Miejsce kropek jest dosyć ciekawe ale nie do opowiedzenia

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	lato.jpg
Wyświetleń:	133
Rozmiar:	579,9 KB
ID:	101693