Genialne.... Wygląda trochę jak klisza z rentgena
Lidzia ma coś małą mózgowinę
. Lego Lodzik Wielgus ksywa "długus" ....
![]()
Genialne.... Wygląda trochę jak klisza z rentgena
Lidzia ma coś małą mózgowinę
. Lego Lodzik Wielgus ksywa "długus" ....
![]()
No cóż Lego Lidzia nie musi mieć dużego rozumku to tego typu filmów. Tekst nie jest jakiś wymagający nawet dla niej do nauczenia hehe![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
To i ja zapodam opowieść dziwnej treści.
Pokojowe Misie.
Wchodzę sobie dziś do pewnego pokoju a tam......
Była sobie trójka misiów, takich pokojowych miłych misiaczków. Pewnego razu wpadli na pomysł zorganizowania miłego spotkania z grą na gitarze i śpiewami.
Misiaczki grały na gitarze tak wspaniale i śpiewały tak miło dla ucha że zajączek wyjrzał co się dzieje
A później i koguciki i bażancik nawet dołączyli do wspólnej zabawy.
A i słonik nawet się znalazł i kaczuszka.
Miś Szef jako grający i śpiewający powiedział.
- Skoczę i przyniosę coś do picia. Nie będziemy o suchym gardle siedzieć.
No i poszedł. Otworzył szafkę
I poczęstował towarzystwo gości.
No to wtedy towarzystwo się rozbawiło i zabawa rozkręciła się na maksa.
Towarzystwo było tak rozbawione i w tak wyśmienitym humorze że nikt z gości nie zauważył gdy nagle w rękach Misiów pojawiły się ......................................
NOŻE !!!!!
To była Masakra
Tutaj musi się pojawić
CENZURA.
Muszę widzom oszczędzić dalszych przykrych zdjęć tego co się działo w Pokoju Misiów. Wrzucę tylko ostatnią fotkę , która mówi wiele w jakim celu te Pokojowe Misie zorganizowały taką super balangę.
Usłyszałem tylko jak Miś Szef nuci
- My jesteśmy super misie, zorganizowani.Hheheheh
Nikt nam nie podskoczy.HHhaahahhaa
Mamy co zjeść. Hheheheh
I będziemy się trzymać razem.Hhehee
Bo my jesteśmy Pokojowe Misie. Buuhahahaha
Może by tak też wersja poklatkowa tych historii?![]()
Świetne, mało krwi trochę, proszę o "keczap" do tego...
![]()
Król Popiel ...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Brawo Koronax, bardzo fajne. Jak na razie na premie w tym miesiącu może liczyć Robtor z Koronaxem a reszta idzie bez premii i niech się tłumaczy połowicą czemu fim futerka na zimę nie kupi
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jesteście pojechani normalnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||