Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
A na tych zdjęciach dopiero się rozkręcał!
Jednocześnie informuję, że całe to zdjęciowisko i fakt, że mogłam wziąć w nim udział jest zasługą:
Wieprza - naszego genialnego aktora, którego nie trzeba było namawiać, a w dodatku specjalnie jechał do ośrodka po inne buty, bo tamte nie pasowały.
Hadesa - gdyby nie jego mendzenie pewnie bym w ogóle nie zabrała z domu polsatowskiej siatki z kilkoma ciuszkami, i gdyby nie jego namowy - nie zabralibyśmy owej siatki na miastoMieć taką marudę na co dzień w pobliżu... matko... człowiek byłby poukładany jak w wojsku
![]()
Ależ fajne zdjęcia, te zakonne i te wieprzowe, i te bramowe też!
Też bym tak chciała.
Zdjęcie zakonne faktycznie dobre, ale wcześniejszy tekst o "synchronizacji" zabił mnie prawie na śmierćGratuluję!
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
O ile dobrze pamiętam, tekst o synchronizacji cykli jest autorstwa Ani Muminkowej
A ja tymczasem dorzucam kilka zdjęć naszego ulubionego aktora, już po zzuciu płaszczykaMam nadzieję, że szanowne Koleżeństwo wrzuci coś do swoich wątków, bo widziałam kilka perełek.
Wieprzo-struś wymiata!
Pozdr
Mocne.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant