Bajecznie się bawiliście, mogę tylko żałować, że mnie tam nie było
![]()
Bajecznie się bawiliście, mogę tylko żałować, że mnie tam nie było
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Prawdziwy artyzm.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Spoko! To nie było nasze ostatnie spotkanie![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Pani B,
Profesor Wieprzu9b - żondzi!!!!!
Genialna fota!
Gratulacje za świetny kadr i moment uchwycenia, i dla Wieprza za klasę!!!!
Wieprz pokazał jak wspaniałą i pełną dystansu do siebie oraz dowcipu i ekspresji jest nietuzinkową świnią!
Dzięki Wieprzu.Szacun.
Obawiam się tylko, czy na którymś z kolejnych zlotów z tego całego uwielbienia nie zeźremy Wieprza upiekłszy Go wcześniej na ruszcie![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
rewelacja. zdjęcia ogląda się tak miło mając w pamięci atmosferę tego pleneru, ile było śmiechu i zabawy.
jestem przekonany, że wieprz ma już stałą robotę na zloty. zrobi się z tego taka nowa świecka tradycja, zmieniać będą się tylko rekwizyty (o co zadba szanowna bufetowa)
chciałbym wybrać faworyta i sam nie wiem które zdjęcie nim jest. mocne zdjęcia i tyle
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
W końcu nadrobiłem spore zaległości.
Sesja z wieprzem genialna, brawo dla modela, od tej strony wieprza nie znałem. Najbardziej mi podchodzi wieprzu1b i 9b.
Model hades "w bramie" świetny.
Z ostatnich zdjęć najbardziej przykuły moją uwagę serie drobiarskie, niby taki banalny temat, a jednak można go pokazać w inny, ciekawy sposób.
Uciekające parasole, zwłaszcza drugie zdjęcie extra, no i mongolia, jak zwykle cudna w Twoim wykonaniu.