z ostatnio wrzuconych okno jest superaśne !!!
ale jak zobaczyłam historię wypalonej miłości - ech - kapitalne !!!
czekam na kolejne zapałkowe historie... To lubię !!
z ostatnio wrzuconych okno jest superaśne !!!
ale jak zobaczyłam historię wypalonej miłości - ech - kapitalne !!!
czekam na kolejne zapałkowe historie... To lubię !!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Zapałczanych historii pewnie będzie więcej bo mam kilka pomysłów ale wymaga to trochę czasu na przygotowanie scenerii a na to nie mam teraz czasu. Ale tak na szybciutko takie małe co nie co
511. Marzenia
A. CCCColorek
B. Pół CCCColorek
512. No i z innej paczki "Nowe życie "
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.09.13 o 09:12
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fajnie jest patrzeć jak się bawisz i podziwiać Twoje pomysły. CzaRny tak trzymaj i........dawaj następne.
![]()
Raczej 511B? Ale może się mylę.
A mi nie przypadło, takie mam wrażenie, że kolejne wersje zrobiłeś trochę pod publikę bo pierwsza się spodobałaMoim zdaniem, gdybyś 511A lub B dał jako jedną jedyną, to byłoby fajnie, a tak trochę naciągane wyszło. Sorry, ale dziś poniedziałek i taki szczery się zrobiłem
![]()
The question is, who cares?
Luziki. Zrobiłem to pod widok z okna bo już wcześniej miałem sfocić ten klocek na balustradzie a że wpadł mi pomysł z zapałkami to i je dołożyłem. A potem mi się skojarzyło, że ludzie często siedzą zamknięci w szarych czterech ścianach w chusteczkową pogodę i marzą o innym świecie
. A tak nawiasem mówiąc ten inny świat za małym okienkiem to Międzyzdroje hehe
Ahutta inni strzelają serię po 50 fot i jest dobrze a jak ja powtórzę z 3 lub 4 razy to już zaczyna się czepianie![]()
. No kurka wodna co ja mam za każdym razem z innym pomysłem wyskakiwać?
DAJTA mi trochę luzu ja lubię słuchać tych samych utworów w samochodzie po kilka dni z rzędu i ciągle (żona mnie za to opitala ile ja tak mogę)
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ja też mam w aucie kilka płyt i lecą na okrągło. Po prostu chodziło mi o to, że te trzy to nie bardzo jest seria kolejnych dopełniających tylko wariacja na temat tego samego zdjęcia. No i nie wkurzaj się. Ty myślisz, że tu za każdym razem słodzić w wątku będą?![]()
Look chopie, nie ma lekko
Poza tym powiem Ci jeszcze tak jak mojemu Pawłowi mówię, co mnie inni interesują, teraz gadam z Tobą o Twoich pracach![]()
The question is, who cares?
THX - Miło być połechtanym hihi
Ja się nie wkurzam. Nie wymagam cacy, cacy ale już któryś raz z rzędy słyszę po kilku fotach, że się powtarzam kiedy ja się nawet nie rozkręciłem. Co do zapałek to mam pomysł na kilka mrocznych tematów ale do tego muszę poświęcić trochę więcej czasu niż na te poprzednie ze spaloną miłością
![]()