Strona 139 z 282 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189239 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.381 do 1.390 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar gulasz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    365
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

z ostatnio wrzuconych okno jest superaśne !!!
    ale jak zobaczyłam historię wypalonej miłości - ech - kapitalne !!!
    czekam na kolejne zapałkowe historie... To lubię !!
    Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
    Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..

gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Zapałczanych historii pewnie będzie więcej bo mam kilka pomysłów ale wymaga to trochę czasu na przygotowanie scenerii a na to nie mam teraz czasu. Ale tak na szybciutko takie małe co nie co

511. Marzenia

A. CCCColorek

B. Pół CCCColorek

512. No i z innej paczki "Nowe życie "

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	YARIS10.jpg
Wyświetleń:	84
Rozmiar:	369,2 KB
ID:	100122   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1AAAA.jpg
Wyświetleń:	86
Rozmiar:	297,8 KB
ID:	100120   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1AAAAAA.jpg
Wyświetleń:	91
Rozmiar:	229,9 KB
ID:	100121  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.09.13 o 09:12
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Fajnie jest patrzeć jak się bawisz i podziwiać Twoje pomysły. CzaRny tak trzymaj i........dawaj następne.

| OlyJedi Awatar realnasty
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    61
    Moja galeria

551B bardzo mi przypadło do gustu
    mikrusek i trochę szkiełek
    Zapraszam do mojego wątku i na Flickr.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez realnasty Zobacz posta
    551B bardzo mi przypadło do gustu
    Raczej 511B? Ale może się mylę.
    A mi nie przypadło, takie mam wrażenie, że kolejne wersje zrobiłeś trochę pod publikę bo pierwsza się spodobała Moim zdaniem, gdybyś 511A lub B dał jako jedną jedyną, to byłoby fajnie, a tak trochę naciągane wyszło. Sorry, ale dziś poniedziałek i taki szczery się zrobiłem
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Raczej 511B? Ale może się mylę.
    A mi nie przypadło, takie mam wrażenie, że kolejne wersje zrobiłeś trochę pod publikę bo pierwsza się spodobała Moim zdaniem, gdybyś 511A lub B dał jako jedną jedyną, to byłoby fajnie, a tak trochę naciągane wyszło. Sorry, ale dziś poniedziałek i taki szczery się zrobiłem
    Luziki. Zrobiłem to pod widok z okna bo już wcześniej miałem sfocić ten klocek na balustradzie a że wpadł mi pomysł z zapałkami to i je dołożyłem . A potem mi się skojarzyło, że ludzie często siedzą zamknięci w szarych czterech ścianach w chusteczkową pogodę i marzą o innym świecie . A tak nawiasem mówiąc ten inny świat za małym okienkiem to Międzyzdroje hehe

Ahutta inni strzelają serię po 50 fot i jest dobrze a jak ja powtórzę z 3 lub 4 razy to już zaczyna się czepianie . No kurka wodna co ja mam za każdym razem z innym pomysłem wyskakiwać? DAJTA mi trochę luzu ja lubię słuchać tych samych utworów w samochodzie po kilka dni z rzędu i ciągle (żona mnie za to opitala ile ja tak mogę)
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar adi_jm
    Mieszka w
    Warszawa/Zamość
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    ...DAJTA mi trochę luzu ja lubię słuchać tych samych utworów w samochodzie po kilka dni z rzędu i ciągle (żona mnie za to opitala ile ja tak mogę)
    Czy nowe, czy powtórzone zaglądam do Twojego wątku codziennie, dla mnie pozycja obowiązkowa - czy to nowe pomysły, czy dywagacje na temat już zrealizowany, miło popatrzeć na ile sposobów można zrealizować swoją wizje

511B git!

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Ahutta inni strzelają serię po 50 fot i jest dobrze a jak ja powtórzę z 3 lub 4 razy to już zaczyna się czepianie . No kurka wodna co ja mam za każdym razem z innym pomysłem wyskakiwać? DAJTA mi trochę luzu ja lubię słuchać tych samych utworów w samochodzie po kilka dni z rzędu i ciągle (żona mnie za to opitala ile ja tak mogę)
    Ja też mam w aucie kilka płyt i lecą na okrągło. Po prostu chodziło mi o to, że te trzy to nie bardzo jest seria kolejnych dopełniających tylko wariacja na temat tego samego zdjęcia. No i nie wkurzaj się. Ty myślisz, że tu za każdym razem słodzić w wątku będą? Look chopie, nie ma lekko
    Poza tym powiem Ci jeszcze tak jak mojemu Pawłowi mówię, co mnie inni interesują, teraz gadam z Tobą o Twoich pracach

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez adi_jm Zobacz posta
    Czy nowe, czy powtórzone zaglądam do Twojego wątku codziennie, dla mnie pozycja obowiązkowa - czy to nowe pomysły, czy dywagacje na temat już zrealizowany, miło popatrzeć na ile sposobów można zrealizować swoją wizje

511B git!
    THX - Miło być połechtanym hihi

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Ja też mam w aucie kilka płyt i lecą na okrągło. Po prostu chodziło mi o to, że te trzy to nie bardzo jest seria kolejnych dopełniających tylko wariacja na temat tego samego zdjęcia. No i nie wkurzaj się. Ty myślisz, że tu za każdym razem słodzić w wątku będą? Look chopie, nie ma lekko
    Poza tym powiem Ci jeszcze tak jak mojemu Pawłowi mówię, co mnie inni interesują, teraz gadam z Tobą o Twoich pracach
    Ja się nie wkurzam. Nie wymagam cacy, cacy ale już któryś raz z rzędy słyszę po kilku fotach, że się powtarzam kiedy ja się nawet nie rozkręciłem . Co do zapałek to mam pomysł na kilka mrocznych tematów ale do tego muszę poświęcić trochę więcej czasu niż na te poprzednie ze spaloną miłością

Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Ja się nie wkurzam. Nie wymagam cacy, cacy ale już któryś raz z rzędy słyszę po kilku fotach, że się powtarzam kiedy ja się nawet nie rozkręciłem .
    Nie ma mnie na innych forach, więc pewnie to ktoś inny Ci napisał