Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
łał, świetna galeria, na prawde
pozdrawiam
Dziękuję bardzo ale nie przesadzaj. Ja kocham swoje pstryki ale tylko dla tego, że są moje i każdy kocha swoje i pstrykam dla kompletnego (jak to się mówi z nie naszego) "fanna". Nigdy pewnie nie pokaże świata jakbym chciał pokazać z powodu braku umiejętności, czasu, cierpliwości ale staram się chociaż odrobinę przekazać czegoś z mojego punktu widzenia![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
508. Kawałek pola wrzucę z drogą i z drzewkiem i z niebem oraz z chmurkami
![]()
508 ładna kompozycja . Fajne foto .
I nawet ta droga uczęszczana, bo ślady po kołach traktora widać![]()
Wpadł mi powalony pomysł do łebka. Przyznam się, że przed chwilą specjalnie bujałem do nocnego po zapałki - dobrze, że mieli. Jedynie czego żałuje, że nie mam kadru kiedy stają oparte o siebie dwie spalone zapałki ale kiedy próbowałem ja tak ustawić to jedna się złamała. Na przyszłość muszę jakiś klej dokupić. Kupiłem całe dwa wagony zapałek i będzie się działo i paliło hehe
509. Historia o wypalonej miłości
![]()
Świetne , pomysłowa ta ostatnia seria.
Ja muszę przyznać nie wpadałbym na taki pomysł.![]()
Wypalona miłość super!
Seria z płonącą miłością Świetna.
Proponuje następne tematy:
Pogrzeb Wikinga
Fakir na palącym łożu
Neron i płonący Rzym (Byleś Łodzi całej nie podpalił)![]()