Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
No dzięki Niemu jest fajnie na forum. Forum żyje, nie ma sztywniactwa
Pozdrawiam wszystkich zaglądających i dziękuję za wpisy. Uwielbiam jak toczy się dyskusja - i o zdjęciach i o temacie.
to jedziemy ze zdjęciami
Wreszcie wyszliśmy na Przełęcz Kondracką. Sporo ludzi, ale i tak mało niż było później
widok na taki mały placyk przełęczy wydeptany w kosówce. W tle Giewont i ... mało ludzi
widok na Dolinę Kondracką. Hen tam na dole jest schronisko na Hali Kondratowej i na Kalatówkach.
No, wreszcie widok na Giewont i na tych kilkanaście osób na szczycie i wchodzących
Jeszcze jeden widok na Kondratową i masywy gór w tle
A tu mamy widok z Przełęczy na Dolinę Małej Łaki
Składanka z trzech zdjęć z Giewontem w roli głównej
Hmmm, tam trzeba jeszcze wejść
Ostatni rzut oka na Kondratową
30.31.
32.
33.
34.
35.
36.37.
38.
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ale tam musi być świeże powietrze, pewnie jest czym oddychać. choc tlenu może mniej ale jakość i czystość
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Kapitalnie. Tyle razy byłem w Zakopanem i w Tatrach, a na Giewont jakoś nigdy nie wchodziłem.
The question is, who cares?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Jak chyba z 10 lat temu pojechałem na kilka dni do Wisły , to tego samego dnia rozbolała mnie głowa, miałem nudności i zacząłem wymiotować. Koszmar. Następnego dnia rano obudziłem się zdrów , jak nowo narodzony. Pewnie zmiana atmosfery i świeże powietrze tak na mnie podziałało. Tak sobie pojechałem z zadymionego i zanieczyszczonego Śląska do miejsca o czystym powietrzu to organizm musiał to chyba odczuć. Pewnie organizm poczuł różnicę .
W Tatrach jest pewnie ostrzejsze powietrze.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
potwierdzam twoje słowa. często mam ból głowy po powrocie do domu z grzybobrania. jak spędzę 6-7 godz. w borach tucholskich to mam ten sam szok tlenowy
---------- Post dodany o 20:29 ---------- Poprzedni post był o 20:25 ----------
ale jaja. Bogdan z Gorlic mówi Rafałowi z Tczewa jak dotrzeć na Westerplatte
Ile kosztuje u ciebie abonament na nawigację![]()