cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajny ten Giewont, mogę go sobie przypomnieć dzięki tobie. Strasznie dawno tam nie byłem, a było to tak dawno, że wtedy chyba ludzie jeszcze po górach tak nie chodzili bo jakoś mało ich było tam. Podobno nieraz trzeba stać w kolejce
. Nie jesteśmy w tym jednak wyjątkiem:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...me_ropes_2.jpg(Half Dome w USA)
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Fajny wątek, ciekawe zdjęcia. Faktycznie mało tych ludzi miałeś na Giewoncie.
Właściwie zbliżamy się do końca wędrówki.
Jak na początku wspominałem na Giewont nie wchodziliśmy. Giewont był kiedyś... kiedyś. I stało się w kolejce
Podejście pod Kopę Kondracką jest bardzo proste, męczące, zero ryzyka. Ceprostrada jest szeroka. Im wyżej tym piękniejsze widoki. Turystów bardzo bardzo dużo.
Małołączniak
Kopa Kondracka i Małołączniak
Gdzieś tu, byliśmy już wyżej od Giewontu
39.40.
41.
42.
43.44.
Jutro ostatni CDN![]()
Nie pozostaje nic, jak tylko czekać do jutra![]()
The question is, who cares?
na ostatnim zdjęciu byliście wyżej od Giewontu. zastanawiam się która to część twarzy "śpiącego rycerza". czoło, może broda, albo nos??![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie