Niezmiernie mi miłoBardzo dziękuję za wszystkie komentarze
![]()
No pieknie. Nie tylko ciekawe miejskie foty nam koleżanka serwuje, ale i za.............ruiny(lub rudery)fabryczne. Nie żebym miał coś przeciwko, wręcz odwrotnie, ale proszę pamiętaj by za daleko nie wchodzić, bo to niebezpieczne miejsca. Tak się składa że odwiedziłać jedną z fabryk, nad której losem ja się mocno pochyliłem i znalazłem na forum wspaniałego sprzymierzeńca.
Zobacz
https://forum.olympusclub.pl/threads/87268-Przędzalnia-Grohmana-szansa-na-wirtualizację"
prawa w toku. A piszę o tym dlatego, bo jak tylko będzie to możliwe, ruszę dalej z fotami zrujnowanych łódzkich fabryk. Może będzie nam.............po drodze.
A póki co z przyjemnością wróce do Twojego wątku.
Pozdrowerki
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 11.09.13 o 21:17
Odwiedzając takie miejsca staram się być bardzo ostrożna, poza tym zwykle nie chodzę tam sama, więc może nic złego mnie nie spotkaZajrzałam do podanego przez Ciebie wątku, jakoś mi wcześniej umknął. Chętnie pomogę jakoś przy projekcie w miarę możliwości. Co jest potrzebne na chwilę obecną?
Dziękuję za odwiedziny i komentarz![]()
Teraz to czekamy na sygnał od maesrto Saboora nt. tego co się z projektem dzieje i czy się jeszcze na coś przydamy(jeśli zechcesz).![]()
mistrz nas czyta, mistrz jest wszędzie i z rozkazami wnet przybędzie(tak sądzę)![]()
Zaraz napiszę w wątku: O tu czytajcie ze zrozumieniem dla mnie![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dla mnie naj - 37. 39 i 41 też OK.
Powiem Ci, że 40 to jest chyba najbardziej objechany kadr na tym forum![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ