Podobają mi się te śmietnikoweładnie wychwycone
Moje tytuły dla zdjęć![]()
164. Na wiosnę zrzucam futro
165. Żegnaj laleczko
Podobają mi się te śmietnikoweładnie wychwycone
Moje tytuły dla zdjęć![]()
164. Na wiosnę zrzucam futro
165. Żegnaj laleczko
Zainteresowanym z przyjemnością udostępnię prezentowane w moim wątku "ravbog - próba sił" zdjęcia do samodzielnej edycji, ale mam prośbę aby ich w nim nie publikować. Będę je wówczas wstawiał do wątku "Co poprawić w tym zdjęciu?".
Fajne masz śmietniki, podobają się
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Realnasty,
zaglądam, a jakże, śmietnikowe mnie zaciekawiły, są takie prawdziwe.
Wrzuta z budową i ławeczką z ubraniami - także mnie zatrzymały. Wystawa z muzeum - fajnie skadrowana, opwiedziana.
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Sawa ; 25.07.14 o 12:03 Powód: literówka
śmieciowe foty wcale nie do kosza![]()
dobrze że ujrzały światło dzienne
podobają się![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z okazji obchodów urodzin Łodzi dla zwiedzających udostępnione było mnóstwo atrakcji. Większość zdjęć, które naprodukowałam jest raczej "turystycznych" i nie nadają się tutaj. Ale przy okazji udało się pstryknąć kilka fotek w "moim stylu". Pierwsza część pochodzi z rewitalizowanej elektrociepłowni EC-1, przekształcanej obecnie w centrum kulturalno-rozrywkowo-edukacyjne.
166.
167.
168.
![]()
Dwie ostatnie bardzo fajne.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
O takPan w budce świetnie zauważony i ujęty
![]()
jak się robi takie kolory jak na 168?
Pierwsze z ostatniej serii zupełnie zupełnie nieciekawe. Kolejne dwa fajne ale ostatnie chyba najfajniejsze![]()