mooseno to miałeś przygodę! Ale co, nagle się zerwał i na Ciebie ruszył, czy może chciałeś go przysiąść
?
Pzdr
mooseno to miałeś przygodę! Ale co, nagle się zerwał i na Ciebie ruszył, czy może chciałeś go przysiąść
?
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Leżał jak zabity. Ledwo oddychał. Myślałem, ze chory albo jakiś kłusownik go postrzelił. Okazało się, że nie.W jednym momencie zerwał się na nogi i na mnie pogonił. uciekłem jakieś 20-30 metrów i widząc go tuż za plecami padłem na pysk w bagno, żeby nie kusiło go trzasnąć mnie porożem. Uderzył lewym badylem, a potem przecwałował po mnie reszta odnóży.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
No to masz szczęście, że się nad Tobą nie zatrzymał i z łoszą nie pomylił - pewnie teraz byś cienkim wierszem na forum pisał![]()
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
To miałeś szczęście w tym "niezwykłym" spotkani.![]()
Ciekawa przygoda, dobrze że się tylko tak skończyło. A swoją drogą jakby ktoś zrobił fotki jak uciekasz to dopiero byłyby jaja![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Oj do śmiechu tam na miejscu nie było, dobrze że tak się skończyło.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ale masz excytującą robotę, cieszę się że nic ci się nie stało. Trochę szkoda sprzętu
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
bukowisko się rozkręca. Bagno ławki jest niezłe. Dziś do 150m od szosy w sumie było : 3 klępy z łoszakami, 3 byki, jeden młody byczek koło Grobli Honczarowskiej - żerował przy samej szosie i niczym się nie przejmował.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"