W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Kolejna świetna żurawiowa wrzutka, masz zacięcie!
Szkoda, że na 93 tyłki im obciąłeś, ale i tak fajne, najfajniejsze wygibasy na 95.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
widać że jeszcze dużo muszę się nauczyć, zapamietam
---------- Post dodany o 21:27 ---------- Poprzedni post był o 21:24 ----------
śmieszna sprawa z tym zdjęciem. szły tak pomału przed namiotem (sądzę że panny podążały za swoim szefem) i były tak blisko że nie mieściły się w kadrze. musiałem wybrać albo ucinam łby albo tyłki
wybrałem to drugie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Super żurawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
czas coś wrzucić.
w połowie sierpnia miałem rzadką przyjemność obcowwać przez kilka dni z wiejskim klimatem. zaciekawiły mnie kury, a właściwie to koguty i postanowiłem pójść szlakiem przetartym przez bufetową. mogę stwierdzić, że nie są takie głupie jakby się wydawało patrząc im prosto w oczy
. w ich zachowaniu mogłem dostrzec pewną logikę, a na pewno zobaczyłem co jest celem ich życia - trzymać swoje kury blisko, mieć je na oku przed innymi kogutami, jak jakaś oddali się za daleko zagonić ją do "domu", no i kilkadziesiąt razy dziennie przetrzepać piura swoim Paniom.
. Co za życie, eh.
pierwsze zdjęcia to takie portreciki, a druga wrzutka będzie dla dorosłych![]()
97.
98.
99.
100.
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Ładne koguciki. Czekam na fotki dla dorosłych.![]()
99. majtersztyk fotografii kurzej![]()
A będzie walka ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
jutro będzie cdn.
nie ukrywam, że od wieków dziewczyny były powodem kłótni, bójek, a nawet wojen![]()
Ostatnio edytowane przez abir ; 8.09.13 o 21:43
Nie mogę się doczekać na następne![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja