Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
dziś żurawiowe wariacje. wariacje bo wszystkie zdjęcia mają od 1/30 do 1/50 sek. więc jakość nie powala. jest to nocna melina żurawii. włażą do wody jak jest ciemno, a odlatują kilka minut po 5 rano. czasem jakiś zostanie dłużej, zrobi się widniej i można coś tam pstryknąć
pierwsze (297) to śpiące żurawie - naświetlanie 30 sek. o 1.30 w nocy, ostrość manualnie na czuja bo nie widziałem nawet guzików w aparacie
297.
298.
299.
300.
301.
![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
W Twoim wątku zawsze czymś ciekawym zaskoczysz. Gratuluję fotek i wytrwałości. Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Pięknie Mistrzu![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Gratuluje wspaniałych zdjęć. Cóż więcej napisać. Jest pięknie. Poświęcenie się opłaca. Oj się opłaca!
Całkiem fajne te twoje nocne wariacje.Też z Muminkiem przeżywaliśmy jak tuż przed wschodem kiedy zaczynało właśnie fajnie świecić. Jeden z nich tylko dwa razy zatrąbił i stadko poleciało zostawiając nas po uszy w błocie ze zwieszonymi minami.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Ja to się tylko zastanawiam, gdzie Ty te wszystkie gatunki ptaków focisz? Bo np. u mnie to połowy tego nie ma. No chyba, ze ja nie wiem gdzie ich szukać i one są, tylko ja ich nie widzę![]()
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
dzięki za opinie
to boli
wiesz Arek. to jest identycznie jak z żoną w ciąży, dopóki nie spodziewacie się dziecka to nie widzisz innych pań w tym stanie.
jak nie fociłem ptaków to ich nie widziałem, jak zacząłem się interesować ptakami okazało się że miejsc gdzie są ciekawe gatunki jest w mojej okolicy kilka