żurawie w kolorze super, moje gratulacje
żurawie w kolorze super, moje gratulacje
Żurawie klasa, gratki za wytrwałość. Pozdr
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
Żurawie kapitalne. Pozazdrościć ujęć i wytrwałości w polowaniu na te ującia![]()
The question is, who cares?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pod namioty to się z harcerką jeździło. Gdzie tam człowiek myślał o aparacie wtedy![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dodatkowe dwa nieoficjalne punkty przykazań harcerskich
11. Harcerz harcerka wspólna kołderka
12. Harcerz pije i pali tak żeby go nie złapali
Najlepsze jest to, że po tylu latach w harcerstwie nie pamiętam pierwszych 10 przykazań z książeczki a te dwa nieoficjalne pamiętam cały czas. No ale wiadomo nie o dziś, że najlepiej pamięta się o tym co się robi. Umiejętności nie wykonywane zanikają hehe
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
tak, tym ze stopki. ma on jednak dużo ograniczeń w fotografii przyrody i nie jest łatwo, ale daje radę
---------- Post dodany o 17:21 ---------- Poprzedni post był o 17:18 ----------
też czasem mam dosyć, ale potem ciągnie wilka do lasu
---------- Post dodany o 17:35 ---------- Poprzedni post był o 17:21 ----------
zlazłem wczoraj wcześnie z forum, a tu taki ruch
zaskoczyliście mnie trochę tą dużą ilością pozytywnych opinii. bardzo mnie to cieszy i daje chęci na następne wypady, choć wiele ich już nie będzie w tym roku.
z racji, że żurawie się przyjęły, a Bogdan prosił o więcej to cdn...
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dzięki Abir za piękne foty w kolorze. Są naprawdę super. Wczoraj w sobotę 4.00 rano aż w Pryszczu je słyszałem, co się raczej nie zdarza.
Jacek
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie