To u mnie pod blokiem jest podobnie. Ekipa ma jasno zdefiniowany grafik i o konkretnej porze spotkasz zawsze tego samego gościa. Wszystko działa jak w zegarku - niejedna instytucja mogłaby się od nich uczyć![]()
To u mnie pod blokiem jest podobnie. Ekipa ma jasno zdefiniowany grafik i o konkretnej porze spotkasz zawsze tego samego gościa. Wszystko działa jak w zegarku - niejedna instytucja mogłaby się od nich uczyć![]()
The question is, who cares?
Tak, tylko że to akurat nie są stworzenia stadne i trudno ich uchwycić w grupie. Musiałbym zrobić zasiadkę bo jest taka możliwość w okresie godowym.... sory, jak ktoś wywali coś metalowego i cięzkiego.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R
Zanieś jakiegoś złoma na fajans, zajmij pozycję oczekującą i strzelaj do zwierzyny.
Potem pochwal się efektami polowania.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
dwa widoki z tego samego okna na szkołę
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Podkradłeś moją prywatną tęczę.![]()
![]()
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Wygląda jak zestaw "przed i po".Fajna podwójna tęcza.
![]()
cholera to twoja?? wiedziałem że to trefny towar
---------- Post dodany o 19:24 ---------- Poprzedni post był o 19:22 ----------
przy takim złożeniu zdjęć rzeczywiście tak wygląda. ale są to zdjęcia, jak pamiętam, zrobione zupełnie w innym czasie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie