mieszkając w Krakowie to teraz się marzy o byciu " wsiowym" więc traktuje to jako plus. za moim blokiem juz jest koniec Krakowa i bardzo sobie to chwalę . jest miejsce na rower, bieganie , spacer z psem.poza tym firma , w której pracuje jest spod Tarnowa i są piękne okolice...
---------- Post dodany o 22:23 ---------- Poprzedni post był o 21:40 ----------
kiedyś wystawiałem dużo zdjęć z okna i taką dostałem odpowiedź od jednego z bardziej doświadczonych kolegów - "Zdjęcia z okna to robią starzy mistrzowie, którzy już zrobili wszystkie możliwe zdjęcia - a teraz ich stare nogi bolą. Jak ktoś jest nowy to powinien ruszyć cztery litery i spenetrować "swoje" miasto z buta". ten wątek przekonuje mnie że tak jednak nie jest i dobrze.![]()
pl3 + Panasonic 14-42 II
Ja niestety przed oknem mam olbrzymie drzewo![]()
Jedynie wąskim obiektywem jestem w stanie zobaczyć kawałek nieba...
Akurat wczoraj po zachodzie słońca wyglądało tak:
Ostatnio edytowane przez easy_rider ; 4.09.13 o 23:01
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
U nas też się mówi idę na plac. Ale tylko w tedy gdy to jest plac targowy![]()
Nooooo, jeszcze mówiło się karta plac!![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Proponuję założyć watek pt. "Słownik Polsko-polski z tłumaczeniem z polskiego na nasze"![]()
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Ale macie fajne widoki! Od bliska roku mieszkam w Wałbrzychu i każdy kto musiał tu zajżeć wie dlaczego nie zamieszczę widoku z mojego okna. Powiem tylko że ten widok to przyczyna moich depresji. Gdybym chciał zrobić krajobraz z widokiem na śmietnik, to i tak nie da rady gdyż ruch jest tam taki że za każdym razem wyjdzie zdjęcie portretowe. Nawet w nocy spać nie można bo trzecia zmiana zgniata puszki. Na szczęście mogę jeszcze podjechać do Szczawna lub Książa choć sam zamek mam już obfotografowany z każdej strony to spacery po pięknym parku nie znudzą się nigdy.
E-5+HLD-4, E-520,ZD 12-60, ZD-14-54, , ZD-35 macro,Sigma 50-500 f/4-6,3 EX DG HSM, FL-35R