E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
W Kalabrii, w której miałem wątpliwą okazję chwilę pobyć, jest sporo opuszczonych budynków. Prawie wszystkie chroni przed dostępem ciekawskich wysoki mur, drut kolczasty a nawet potłuczone szkło. Mówi się, że w takich miejscach znajdują się miejsca ukrycia szefów pewnych organizacji, zwanych w Kalabrii pieszczotliwie spółdzielniami ...
278.
279.
280.
281.
![]()
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 19.08.13 o 12:17
The question is, who cares?
Ciekawie wyglądają te domy. I ogrodzenia zamknięte. Ostatnie zdjecie też ciekawe. drut kolczasty i szkła.![]()
Dzięki, to jedna z wielu opuszczonych budowli. Dodatkowo, czego nie widać na zdjęciach, jest wysoki, betonowy mur zakończony na górze drutem kolczastym. W jednym miejscu krata w bramie była wyłamana. Kręciło się sporo tubylców, ale żaden nie miał odwagi wejść do środka, my zresztą też ...![]()
Pierwsze dwa fajne. Na drugim chyba bym kombinował, żeby bardziej niebieskie morze było. Ostatnie też mi się podoba, tylko coś mi w nim nie pasujeOryginał też był w pionie, czy dopiero go tak w programie przyciąłeś?
The question is, who cares?