Też tam kiedyś "popełniłem" kilka fotek![]()
Też tam kiedyś "popełniłem" kilka fotek![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 2.11.13 o 19:28
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajnie popatrzeć, jak to wyglądało wcześniej. Byliśmy ostatnio świadkami totalnego niszczenia podłóg w niedokończonych schrono-hangarach. Aż szkoda było patrzeć ...
---------- Post dodany o 19:03 ---------- Poprzedni post był o 19:02 ----------
Trochę chłodna, ale za to bezpieczna![]()
E5 + parę standardowych drobiazgów...
Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez kamil_andrzej ; 2.11.13 o 23:26
moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina
Ciekawie, mieliśmy cmentarze w wątku u Bodzipa, teraz mamy kolejne w Twoim. Masz zamiar dać więcej tych fotek, czy to już całość w tym temacie?
The question is, who cares?
Piękna obróbka kamieniarska. Gdzie tam dzisiejszym do starych mistrzów.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||