Ostatnio edytowane przez waruga ; 4.09.13 o 17:52
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
waruga - dobre![]()
Lolita pokazała niechcący jakie "dwory" macie
My z Bdzipem wychodzimy, owszem, na pole ale Wy do pola Takie małe "do" robi wielką różnicę....
Nie wiem czy wiecie, że do roboty wychodzi się "do pola"....
ka idzies? - Do pola (wiadomo, do roboty. Np ziemniaki obrydlować)
ka idzies - Na pole (wiadomo - polezeć)
Ostatnio edytowane przez Krakman ; 4.09.13 o 19:09
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
@krakman do pola to moge isc co nie znaczy, ze bede na nim pracowala my pracujemy na polu
U nas to calkiem inaczej![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
mój widok nocą, kiedys miałem szybki palec
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ech, ale trafiłeś![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzę do swojego balkonowego studia - czekam na pogaduchy z jakimiś futrzakami, ale czasem zadrę głowę do góry i ...
Niestety - gospodarze z naprzeciwka kolejną budowę mi (nam) fundują. Jak nie "pawilon handlowo - usługowy" to domek.
A wszystko to kosztem pięknego, starego, jabłonowego sadu
Nic to - chmury na niebie dają czasami "takiego czadu", że aż miło.
Pozdrawiam.