Bardzo fajnepiękna pogoda
38 bardzo odważne![]()
Bardzo fajnepiękna pogoda
38 bardzo odważne![]()
Swietnie! Po raz kolejny swietnie. Cala seria, choc wyroznia sie 38, przez najbardziej uporzadkowany, zadbany i ciekawy kadr. Znow, dzieki Twoim zdjeciom moge poczuc sie, jakbym byl tam, w Ameryce. A co do pojecia "streetphoto": jak tu nie mowic, ze to streetphoto, skoro to streetphotoA tak przy okazji tej dziedziny to zapraszam rowniez do siebie, ja rowniez w tej dziedzinie ostatnio siedzie
Pzdr
Bardzo ciekawe fotki. Kadry dobrane tak że faktycznie czuję się jakbym tam był na miejscu.
Pozdrawiam
mente et malleo
Nawet po piwie 38 straszie mi sie podoba. Kurcze najlepsza fota. Te odbicia w karoserii samochodu. Bajer. Takie czyste, kontrastowe, piękne. Jakbys chcial tak celowo zrobic nie udaloby ci sie. Bravo.
...był Olek jest A6000
38 świetnie oddaje klimat. Podoba mi się tez 40. Ogolnie seria bardzo ladna.
Miło popatrzeć na to co za wielką wodą. Znakomity zmysł obserwacji i świetne zdjęcia. Dawaj więcej. Może kiedyś coś z prowincji, byłbym takich fot bardzo ciekaw. Pozdrawiam.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
świetne, znakomity zmysł obserwacji i idealnie utrwalona chwila, lubię oglądać Twoje zdjęcia, czekam na dalszy ciąg nawet z Tarnowa.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
Panowie - serdecznie dziękuję za komentarze. Miło czytać, że moje zdjęcia się podobają, pokazują kawałek Ameryki jaką widzę. Wasz komentarze zachęcają mnie do wstawiania kolejnych fot, które tak czy tak robię bo to lubię.
kowal73 - zdjęcia z Tarnowa chętnie zamieszczę - proszę poczekaj jakieś 2 m-ce...
Pokazuję kolejnych kilka zdjęć - tym razem próba oddania atmosfery specyficznego miejsca - nowojorski Grand Central Terminal - coś będącego zarazem dworcem kolejowym jak i stacją Subwaya - bywam tam prawie codziennie, kiedyś miałem chwilę czasu więc zawalczyłem moim E-330. Oceńcie prószę z jakim skutkiem...
Osobiście najbardziej jestem zadowolony ze zdjęć - kolejno - 43, 46, 42...
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
Bardzo ciekawa seria. Potwierdza tylko teorie, ze amerykanie zyja w ciaglym biegu. W ogole Twoje mini-reportaze z USA przypadly mi do gustu. Z pewnoscia jest to jakas odmiana. Oby tak dalej!
Fotki rewelka . a najlepsze jak dla mnie to gość z gazetką poranną wieczorkiem. Pozdrawiam
YoulekArt Juliusz Zełudkowski
www.yart.5x.pl