p[owiem tylko że masz dar do pisania fotograficznych opowieści. Aż się doczeka nie mogę kolejnego rozdziału...
p[owiem tylko że masz dar do pisania fotograficznych opowieści. Aż się doczeka nie mogę kolejnego rozdziału...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Coraz większe doświadczenie. Z każdym kolejnym reportarzem coraz lepiej Ci to wychodzi![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Rewelacyjne foty - świetnie ukazany NY nocą na pierwszej serii (szczególnie nawiedzony i policjant). Bardzo podobają mi się zdjęcia z Grand Central - przez długi czas naświetlania widać dużo ruchu, co świetnie oddaje charakter tego miejsca - tak mi się ono kojarzy jako wiecznie zabiegane i w ciągłym ruchu ludzkich mrówek.
Fajna jest również seria z mostem (Bruklińskim) szczególnie to w osi lin, gdy widać tę pajęczynę... Na prawdę zdjęcia oddające pęd NY
Zazdroszczę możliwości fotografowania w tak ciekawych miejscach
![]()
OLYMPUS E-500, ZD 12-60/2.8-4.0, ZD 14-45/3.5-5.6, ZD 40-150/3.5-4.5, FL-36, filry HOYA polaryzacyjny LINIOWY i połówkowy-szary
Foty na wysokim poziomie. Bawo...
Dziękuję za komentarze...
Zdjęcia robione ma moście są właśnie z niego - Brooklyn Bridge. Natomiast zdjęcia z dołu - gdzie most jest w tle przedstawiają Manhattan Bridge. Są blisko siebie stąd załapały się obydwa...Zamieszczone przez Dempsey
Poniższe foty to efekt krótkiego spaceru wzdłuż linii subwaya (metra) na nowojorskim Queensie. Na tym odcinku pociągi jeżdżą po konstrukcji nad ziemią, która tworzy na ulicy widoczną grę cieni. To była niedziela stąd okolica nieco wyludniona. E-330 + 14-45 + filtr PL Tiffen
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
Fajna seria. Za duzo zeby pisac cos o kazdym z osobna. Mnie sie podobaja bo pokazuja inny swiat takim jaki on jest, jest brud, rdzawo, ciemno ot ametyka od kuchni.
Dawaj wiecej.
...był Olek jest A6000
Fajna seria.
BTW kto dam wydaje pozwolenia na budowę i projektuje "spójny" wizerunek miasta![]()
J.w. fajna seria![]()
ktotek dawaj więcej tych fotek. bardzo lobię je oglądać. naprawdę potrafisz pokazać to co widzisz i każda serai jest inna od poprzedniej. naprawde respect.