Napiszę krótko... 35 oraz 36.
Napiszę krótko... 35 oraz 36.
Mnie się 36 tak podoba, ostry most masz na 27Zamieszczone przez lessie
choć ewentualnie mogłoby być ich kilka mniej (tych badylów)
![]()
ta seria tez mi sie bardzo spodobala, 33 i 35 najbardziej
drzewko musi sie czuc osamotnione w tej betonowej dzungli
pozdrawiam
E-M1 mk II, worek słoików, Lumix GH4 | www.ahojmedia.pl
A mi najbardziej podchodzi 32. Ładny kontrast pomiędzy kwiatami o mocnych kolorach, a ulicą.
Moje typy to 33 i 36
Fajna seryjka.
Pozdrawiam
mente et malleo
Cieszę się, że wątek ma komentujących, dzięki za opinie. Wstawiam następnych kilka fot - zrobionych tak z przypadku na ulicy, nie chcę pisać street photo po coś popularne na naszym forum to pojęcie się ostatnio zrobiło, podobnie jak wcześniej HDR.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
37, 38 DOSKONAŁE UJĘCIA. Reszta tylko bardzo dobra![]()
...był Olek jest A6000
Ktotek,
Podoba mi sie ostatnia seria również. Wychwytujesz w miarę możliwości te sceny, które prezentują zwyczajność, codzienność NYCity.
Najbardziej podoba mi się scena z policjantem - czy wszędzie funkcjonariusze mają takie odpowiedzialne, nadęte miny podczas kontroli? Pokazujesz także różnorodność postaw i zachowań, tolerancję na najdziwniejsze pomysly, na przykładzie gościa z serią mapek pokazujących kurczenie się Palestyny.
Ogólnie z Twoich fotek, dzięki tej zwyczajności, spostrzegawczości i pewnej wścibskości reporterskiej można się bardzo dużo dowiedzieć o klimacie miasta.
Pzdr, TJ
Witam
Przez te wszystkie fotki przenosisz mnie do "ich świata" - nie wiem, czy to wewnętrzna ciekawość człowieka do innych miejsc, o których się słyszy, ogląda w telewizji, czy raczej Twoje wielkie umiejętności, obstawiam na to drugie
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Wczoraj oglądałem "16 blocks" i jakoś te klimaty dobrze się kojarzą. Zlot klubowiczów w NY to byłoby coś![]()