-
Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
bankowo wracały ;)
dobre foto - czasami warto zacząć od końca...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To jest ostatnia klatka z tego weekendu. Doskonale podsumowuje miniony weekend z Olymaniakami - "Jest jak w niebie".
Proszę jakie nowoczesne te zakonnice. Nawigacja obok krzyżyka. Ja do dziś nie mam nawigacji w samochodzie.
Poprzednie pierzaste bardzo fajne. Ich fajność oceniam w odwrotnej kolejności do prezentacji ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
może te niewiasty wracały z jakiegoś zlotu foto:wink:
a to się " sabat" nie nazywa ?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To jest ostatnia klatka z tego weekendu. Doskonale podsumowuje miniony weekend z Olymaniakami - "Jest jak w niebie".
Ta z tyłu troszkę wygląda jakby wypuszczała chmurkę ;)
-
Aga, strzał faktycznie super. Bardzo dobra fotka :)
-
"Wściekła " gąska bardzo ładna. Widać emocje :-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
"Wściekła " gąska bardzo ładna. Widać emocje :-)
...Bufetowej.
-
3 załącznik(ów)
Dziś para bram z Chełmna. Przy współudziale zlotowiczów (dziękuję) ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Dziś para bram z Chełmna. Przy współudziale zlotowiczów (dziekuje) ;)
Hades w bramie kojarzy mi się z jakimś filmem, tylko nie umiem sobie przypomnieć z którym ...
-
Trochę dziwnie się patrzy na siebie, na zdjęciach, w dodatku przed Twoim obiektywem Aga. Chyba powinienem zagrać jako wsparty o ścianę ciemny kontur w bramie, na jasnym tle światła podwórka, podobnie jak to (chyba) dziecko.
Nie mniej skromny występ przed obiektywem był nowym doświadczeniem.
-
Pierwsze z bramą myślę, że cud dokumentuje - widać, że pani właśnie przed chwilą wstała z wózka, co w tle stoi. Jeszcze chwiejnym krokiem, ale idzie...
Pozdr
-
Michał, też tak to widziałam :D A ta postać to młoda Ceatówna.
-
Ale mam nadzieję, że chwiejny krok to wyreżyserowany, a nie po poprzednim wieczorze :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Trochę dziwnie się patrzy na siebie, na zdjęciach, w dodatku przed Twoim obiektywem Aga. Chyba powinienem zagrać jako wsparty o ścianę ciemny kontur w bramie, na jasnym tle światła podwórka, podobnie jak to (chyba) dziecko.
Nie mniej skromny występ przed obiektywem był nowym doświadczeniem.
Wyglądasz jak:
- Łódzki fabrykant
- agent carskiej ochrany
Tak czy siak tryptyk fajny. Aga(choć się broni) wraca do formy.
-
Tak, ten nobliwy pan w meloniku i z parasolem przypomina troszkę epokę międzywojenną...zwłaszcza w tej bramie :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wyglądasz jak:
- Łódzki fabrykant
No wiesz!? Bardziej jak komornik albo poborca podatkowy :)
Pozdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Tak, ten nobliwy pan w meloniku i z parasolem przypomina troszkę epokę międzywojenną...zwłaszcza w tej bramie :)
To jest mój faworyt z ostatniej wrzuty. Choć ja widziała bym go w body i spodniczce baletowej w delikatnych odcieniach różu. Do tego rajtuzy i baletki również w tymże urokliwym kolorze. Serio, serio :roll:
-
5 załącznik(ów)
Lolka, przygotuj taki strój na następny zlot, kto wie... hades uczynny jest i koleżeński :mrgreen:
Tymczasem el profesor po raz pierwszy w życiu wyszedł na miasto. Właściwie wymknął się...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Lolka, przygotuj taki strój na następny zlot, kto wie... hades uczynny jest i koleżeński :mrgreen:
Tymczasem el profesor po raz pierwszy w życiu wyszedł na miasto. Właściwie wymknął się...
Świetnie! Czemu el profesor taki smutny? Rzeczywistość go rozczarowała?
-
Genialnie!!!!!!!Wieprz jako model i fotki Twoje!
-
Bajecznie się bawiliście :grin:, mogę tylko żałować, że mnie tam nie było :roll:
-
-
Spoko! To nie było nasze ostatnie spotkanie:-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Spoko! To nie było nasze ostatnie spotkanie:-)
i to jedyna dla mnie pocieszenie :grin:
-
Pani B,
Profesor Wieprzu9b - żondzi!!!!!
Genialna fota!
Gratulacje za świetny kadr i moment uchwycenia, i dla Wieprza za klasę!!!!
Wieprz pokazał jak wspaniałą i pełną dystansu do siebie oraz dowcipu i ekspresji jest nietuzinkową świnią!
Dzięki Wieprzu.Szacun.
-
Obawiam się tylko, czy na którymś z kolejnych zlotów z tego całego uwielbienia nie zeźremy Wieprza upiekłszy Go wcześniej na ruszcie ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Obawiam się tylko, czy na którymś z kolejnych zlotów z tego całego uwielbienia nie zeźremy Wieprza upiekłszy Go wcześniej na ruszcie ;)
Spuszczę na tę scenę zasłonę miłosierdzia... i nic nie powiem.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Wiedząc, jaką tkanką tłuszczową rzeczony obiekt rusztowy dysponuje - obawiam się, ze szybko by się zwęglił... A czarny Wieprz - to prawie Knur!
więc lepiej nie ryzykować!
-
rewelacja. zdjęcia ogląda się tak miło mając w pamięci atmosferę tego pleneru, ile było śmiechu i zabawy.
jestem przekonany, że wieprz ma już stałą robotę na zloty. zrobi się z tego taka nowa świecka tradycja, zmieniać będą się tylko rekwizyty (o co zadba szanowna bufetowa:grin:)
chciałbym wybrać faworyta i sam nie wiem które zdjęcie nim jest. mocne zdjęcia i tyle
-
W końcu nadrobiłem spore zaległości.
Sesja z wieprzem genialna, brawo dla modela, od tej strony wieprza nie znałem. Najbardziej mi podchodzi wieprzu1b i 9b.
Model hades "w bramie" świetny.
Z ostatnich zdjęć najbardziej przykuły moją uwagę serie drobiarskie, niby taki banalny temat, a jednak można go pokazać w inny, ciekawy sposób.
Uciekające parasole, zwłaszcza drugie zdjęcie extra, no i mongolia, jak zwykle cudna w Twoim wykonaniu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Hades w bramie kojarzy mi się z jakimś filmem, tylko nie umiem sobie przypomnieć z którym ...
Matrix w połączeniu "rewolwer i melonik"
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Stworzyłaś fantastyczny klimat a zaangażowanie Wieprza to strzał w dziesiątkę.
Może powinnaś wyszukiwać zawodowo ukryte talenty?
Pozdrawiam
B3atka
-
Boshshshsh, normalnie siedzę i się gapię. Kopara mi opadła po samej ziemi. Wieprz jest genialny :shock: Brawo Aga!
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Przygotuję! Na pewno to uczynię, bo pokusa wielkaśna :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Boshshshsh, normalnie siedzę i się gapię. Kopara mi opadła po samej ziemi. Wieprz jest genialny
A na tych zdjęciach dopiero się rozkręcał! :shock:
Jednocześnie informuję, że całe to zdjęciowisko i fakt, że mogłam wziąć w nim udział jest zasługą:
Wieprza - naszego genialnego aktora, którego nie trzeba było namawiać, a w dodatku specjalnie jechał do ośrodka po inne buty, bo tamte nie pasowały.
Hadesa - gdyby nie jego mendzenie pewnie bym w ogóle nie zabrała z domu polsatowskiej siatki z kilkoma ciuszkami, i gdyby nie jego namowy - nie zabralibyśmy owej siatki na miasto :D Mieć taką marudę na co dzień w pobliżu... matko... człowiek byłby poukładany jak w wojsku :roll:
;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A na tych zdjęciach dopiero się rozkręcał! :shock:
No to ja nie wiem... Daj znać wcześniej zanim wrzucisz, to se flaszkę naszykuję :lol::-P
-
Ależ fajne zdjęcia, te zakonne i te wieprzowe, i te bramowe też!:)
Też bym tak chciała.
-
Zdjęcie zakonne faktycznie dobre, ale wcześniejszy tekst o "synchronizacji" zabił mnie prawie na śmierć ;-) Gratuluję!
-
5 załącznik(ów)
O ile dobrze pamiętam, tekst o synchronizacji cykli jest autorstwa Ani Muminkowej :D
A ja tymczasem dorzucam kilka zdjęć naszego ulubionego aktora, już po zzuciu płaszczyka ;) Mam nadzieję, że szanowne Koleżeństwo wrzuci coś do swoich wątków, bo widziałam kilka perełek.
-
Wieprzo-struś wymiata!
Pozdr
-