Odp: Bezpłatne warsztaty z Olympusem i Cyfrowe.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Aldii,
Bravooooooo!!!
Chyba sie na jakis plener spikniemy i postawie CI browara za ten post!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Zapomniałem dodać jakie tło było za modelką... pogniecione w kwadraty, szare i ponure. Pozdrawiam Ps. Byłeś też tam?
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Zapomniałem dodać jakie tło było za modelką... pogniecione w kwadraty, szare i ponure. Pozdrawiam Ps. Byłeś też tam?
Niestety albo i stety nie, poniewaz wlasnie za taka prawde wykladana prosto w oczy cyfraki dali mi bana na wszelkie "warsztaty" przez nich organizowane.
Jakos sie tym nie przejmuje, jak dobrze pojdzie moze w grudniu bedziemy robic swoje warsztaty, takie bez marketingu i lania wody
pozdrawiam serdecznie
Janek
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Niestety albo i stety nie, poniewaz wlasnie za taka prawde wykladana prosto w oczy cyfraki dali mi bana na wszelkie "warsztaty" przez nich organizowane.
Jakos sie tym nie przejmuje, jak dobrze pojdzie moze w grudniu bedziemy robic swoje warsztaty, takie bez marketingu i lania wody
pozdrawiam serdecznie
Janek
Jeśli będzie możliwość, to chętnie się przyłącze. Uczę się i każda wiedza jest dla mnie cenna. Dlatego jestem tak zniesmaczony tymi warsztatami, z których nic nie wyniosłem. Pozdr...
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Organizowane przez Ciebie (Was) warsztaty będą darmowe, czy będziecie wyciągać kasę od naiwnych ludzi.
Jak czytam takie posty to nóż mi się w kieszenie otwiera. Pójdzie jeden z drugim na darmowe warsztaty i marudzi, że mu hotelu w Mariocie firma nie zapewniła. Olympus to nie jest święty Mikołaj, to normalna firma, która zarabia na siebie. A nie Fundacja Fspierania Fotograficznych Frustratów.
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Według mnie to była porażka. Nastawienie na reklame firmy Cyfrowe.pl . i aparatów Olympus. prowadzący nawet nie znał okolicy, poszedł z wlasna grupą na forty a reszta się wałęsała samemu sobie. Beznadziejna okolica. Praca z modelką... szkoda słów. 5 min. na nadajnik, światła sztywno ustawione, które nawet z opini forumowiczów byly źle ustawione. Warsztaty fotograficzne??? Chyba reklamowe!!!
No to fatalnie. Słyszałem, że kanapeczki też były średnie, a herbatka trochę za gorąca.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Organizowane przez Ciebie (Was) warsztaty będą darmowe, czy będziecie wyciągać kasę od naiwnych ludzi.
Jak czytam takie posty to nóż mi się w kieszenie otwiera. Pójdzie jeden z drugim na darmowe warsztaty i marudzi, że mu hotelu w Mariocie firma nie zapewniła. Olympus to nie jest święty Mikołaj, to normalna firma, która zarabia na siebie. A nie Fundacja Fspierania Fotograficznych Frustratów.
To nie chodzi o frustrację i wiem że nic za darmo nie ma. Jednak jakieś minimum organizacji powinno być. Ja przez warsztaty fotograficzne rozumiem robienie zdjęć, naukę, zadanie jakiegoś tematu itp. i tego się spodziewałem - może się pomyliłem. Może nie ta impreza. Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
aldii
Według mnie to była porażka. Nastawienie na reklame firmy Cyfrowe.pl . i aparatów Olympus. prowadzący nawet nie znał okolicy, poszedł z wlasna grupą na forty a reszta się wałęsała samemu sobie. Beznadziejna okolica.
Nie istnieje coś takiego jak beznadziejna okolica. Rzekłbym, im bardziej beznadziejna, tym fajniej robi się zdjęcia, bo trzeba wykazać się inwencją.
Istnieje za to coś takiego, jak beznadziejny brak wykazywania się inwencją.
A wystarczyloby to nazwac jako "Prezentacje systemu m4/3 i 4/3 firmy Olympus" i bylby git.
Tez uwazam, ze slowo "warsztaty" jest tu na wyrost, jesli calkiem nie na miejscu.
Bylem na takim spotkaniu rok temu w Krakowie i pomimo, ze organizacja byla calkiem sprawna i ogolnie bez zastrzezen, to warsztaty toza duzo.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
A wystarczyloby to nazwac jako "Prezentacje systemu m4/3 i 4/3 firmy Olympus" i bylby git.
Tez uwazam, ze slowo "warsztaty" jest tu na wyrost, jesli calkiem nie na miejscu.
T.
Dla wielu warsztatow warsztaty to tez jest na wyrost.:mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dla wielu warsztatow warsztaty to tez jest na wyrost.:mrgreen::mrgreen:
Zgadza sie! Nawet za czesto.. niestety.
T.