A gdzie można zobaczyć tą dziewczynę w tej apaszce z parasolem japoński wbitym w oko, która prowadzi węża ?
Wersja do druku
A gdzie można zobaczyć tą dziewczynę w tej apaszce z parasolem japoński wbitym w oko, która prowadzi węża ?
Mam kilka pytan... jesli moge oczywiscie...
Jaka platforme zalozyles i gdzie ona jest?
Co masz na mysli mowiac "kondycja ludzka"?
Dlaczego zakladasz, ze nikt cie nie wyzwie na pojedynek?
Dlaczego ci zalezy na "Wyzwaniach"?
Co z sytuacjami, ktore nie sa do przewidzenia,a ktore sie moga wydarzyc?
Jakie sa zasady umawiania na randke?
Komu byla Ziemia Obiecana?
Ile Wyzwan moze byc otwartych jednoczesnie?
Jakie sa nagrody w poszczegolnych Wyzwaniach?
Czy to prawda, ze ten, kto oglasza Wyzwanie funduje nagrody na swoj koszt?
Odpowiedzi na te pytania bardzo by pomogly (tak uwazam) i rozwialy kolejne, nadplywajace jak fale globalnego ocieplenia, watpliwosci.
Dziekuje.
PS
Da ktos voovoo2 plusa ode mnie?
Plizzzzzzzzz :mrgreen:
To co powyżej napisałeś wyklucza zasadę #5. Na starcie błąd logiczny. Z mojego punktu widzenia podważa to prawidłowe zastosowanie w przyszlości pozostałych zasad.
Proponuję dodać zasadę #6 tzw. Gumową. Zastanów się proszę czyim nickiem ją ochrzcić.
Zachowaj doświadczenie i swoje przemyślenia dla siebie. Nie życzę sobie, byś analizował moją postawę i probował umieścić mój profil w jakichkolwiek swoich behawioralnych zabawach.
---------- Post dodany o 21:43 ---------- Poprzedni post był o 21:40 ----------
Znowu k@czy piszemy w tym samym czasie ale każdy na swój sposób. Znowu będzie, że się czepiamy...
Ty... no bo sie czepaimy :mrgreen:
Ja twierdze, ze cckk to jest normalny czlowiek - nikt nie wytrzyma tylu typow jak my i w koncu peknie :mrgreen:
Mam tylko nadzieje wyladowac na samym dole jego listy jako najgorszy z typow, z ktorymi mu przyszlo toczyc wojne, czyli na samej gorze ;) :mrgreen:
No, też naiwnie wierzę w dobre intencje wszystkich ludzi... Myślę, że cckk wcale nie chce się tak zachowywać ale jego środowisko i doświadczenie to wymusza. Bądźmy dobrej myśli, bo już przestał nagminnie wszystkich obrażać a to bardzo dobrze wróży.
Widzę, że mam w Tobie konkurencję. W kulminacyjnym momencie będzie mi jednak przyjemnie zająć pozycję ex aequo.
☺
Uciekam stąd zanim Hades złapie mnie na gorącym uczynku.
No, że tak powiem:
http://youtu.be/KdhwopvTf18