Odp: kit-naleśnik (14-42mm EZ): problemy z af
Cytat:
Zamieszczone przez
spirit
Dodano
O widzę, że TWA już prężnie działa, pogratulować.
spirit, czy to TWA tego nie wiesz. Może komuś nie spodobał się sposób Twojej wypowiedzi.
Na tego typu pokraczną retorykę szkoda okrągłych zdań, ale może nie ciągnijmy dalej tego tematu
APZ z całym szacunkiem...
Bzdury wypisujesz.Ssą różne obiektywy, różne ich zastosowania i zakres przydatności. Wypisywanie, że tego kita ( który przeca jest pomyłką) ino tylko na stałki wymienić jest jakąś bezmyślnością. To samo ( dla przykładu lekko przekolorować sobie pozwolę) można powiedzieć że na co komu kompakty skoro są aparaty MF Hasselblada ? Jest zdjęcie, ma być jakość. Prawda ?
To jest mały obiektyw o uniwersalnym zakresie i przyzwoitej jakości ( jeśli działa poprawnie... ) oferowany w kicie do miniaturowego body, na serio nie widzisz tutaj logiki ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Hrr
APZ z całym szacunkiem...
Bzdury wypisujesz.Ssą różne obiektywy, różne ich zastosowania i zakres przydatności. Wypisywanie, że tego kita ( który przeca jest pomyłką) ino tylko na stałki wymienić jest jakąś bezmyślnością. To samo ( dla przykładu lekko przekolorować sobie pozwolę) można powiedzieć że na co komu kompakty skoro są aparaty MF Hasselblada ? Jest zdjęcie, ma być jakość. Prawda ?
To jest mały obiektyw o uniwersalnym zakresie i przyzwoitej jakości ( jeśli działa poprawnie... ) oferowany w kicie do miniaturowego body, na serio nie widzisz tutaj logiki ?
Każdy używa tego co lubi.
W końcu mamy tę demokrację o ktorą moje pokolenie zabiegało.
Przyzwoita jakość z tego kita to moim zdaniem jakość mocno umowna. Resztę już napisałem.
Do osobistej zaczepki nie chcę się odnosić.
Cześć! Jestem tu nowy, ale muszę potwierdzić. Kontrola jakości przy tym modelu to paździerz. Mam to samo, na MF daje radę a AF do d... A jutro jadę na urlop :( . I nie będzie samofotek :(.