Może edorka czeka na odpowiedni moment . Może ten moment za rok się pojawi. :-P
Wersja do druku
Może edorka czeka na odpowiedni moment . Może ten moment za rok się pojawi. :-P
Odnośnie momentu raz na rok, to kawał mi się przypomniał, ale nie będę w wątku bzdurzył ;)
każdy może ale nie musi
nie muszę mieć foty ditl-owej aby móc cokolwiek napisać choćby to nawet była krytyka nieprzestrzegania regulaminu, w moim pierwszym ditl-u miałam nieopisaną fotkę i nie robiłam problemu z tego, że ktoś zwrócił uwagę i następne byly już opisane jak należy
malutki off chyba nie zaszkodzi temu wątkowi :)
tak, frekwencyjnie DITLe w "dni robocze" wypadały słabo ale zdarzały się tam ciekawe fotki... generalnie, jestem za tym by terminy DITLów były wybierane w jakieś ciekawe daty - święta państwowe czy kościelne, jakieś rocznice... czasame chciałoby się więcej kontekstu a nie tylko "trzecia sobota miesiąca"...
Tak sobie myślę - np. takie 22 lipca, zniesione komunistyczne święto... może gdzieś jakieś postkomuchy robią imprezę? a może gdzieś jakiś odpust ku czci św. Marii Magdaleny? takich dat można chyba trochę nazbierać... może czasamui byłoby warto wyjść ze schematu sobotniego?
pozdrawiam DITLujących :)
Na Ditla każdy dzień może być dobry, choć wszystko zależy od chęci robiących foty.:grin:
I pewnie dlatego jast głównie w soboty:grin:
Hmm, właściwie po co cała dyskusja.
Kto wstawił - wiadomo
exif wymagany, w exifie jest wszystko.
===
czyli wstawiam zdjęcie, w tytule piszę Gorlice, albo gdzie tam jestem i wystarczy
Nie czekam na kolejne moje oczko i wrzucam już teraz :)