Niby nic wielkiego, ale wkurzajace troche.
Wersja do druku
A mnie to zwisa i powiewa, choć byli tacy, których to skłoniło do zmiany systemu.
Pozdrawiam
Co do baterii z IKEA potwierdzam - znakomite!
londonpeter--> mnie się wydaje, że takie nieszczelności to wina ''partactwa'' podczas produkcji...w końcu body jest ''made in china''..mam nadzieję, że mnie się taki zaciek nie przytrafi, choc ten u Ciebie to chyba nie pierszy przypadek na forum co mnie najbardziej martwi ( jest na forum tej puszki może w chwili obecnej z 50sztuk) i na taka ilośc kilka przypadków tego samego problemu to coś jest nieteges..:(
Pozdrawiam;MicSzu.
A czyścicie tak swój sprzęt?:shock:
http://www.youtube.com/watch?v=2oDvg...eature=related
Było...ja jeszcze nie sprawdzałem i raczej nie sprawdzę szczelnosci w taki sposób xD
Niby już było, ale jest to wkurzające. Mam teraz drugiego E-3 bo pierwszy przebywa po raz czwarty w serwisie. O ile pierwszy nosiłem na pasku i mogę zrozumieć, że muszlę oczną wypchnąłem sobie sam. To w drugim aparacie nie mam paska i noszę go zawsze w ręce. I muszla też mi odpadła w lesie, przy okazji z jakąś zaślepką chyba od lampy. Możliwe jak się raz ją ściągnie i założy to już więcej nie będzie pewnie siedziała. Przykleić jej nie mogę bo nie wchodzi mi do obudowy podwodnej. Takich problemów nie mam z ME-1 w E-510. Można muszle do E-3 gdzieś kupić tanio?
Ja jakoś nie mam (narazie i mam nadzieję, że nie będę miał ) z muszlą problemu--> oby bo kosztuje 100zł:(