Możesz skorzystać z promocji. Co do zwrotu to nie wiem.
Wersja do druku
No to heca.
Nie przypominam sobie, aby taki zapis - jego drugie zdanie - istniał w chwili, kiedy pisałem posta...
Oczywiście nie mam żadnego dowodu; nie przyszło mi do głowy, żeby robić print screena z regulaminem w takiej formie, w jakiej istniał, gdy ja przystępowałem do promocji...
Witam!!!
dzisiaj otrzymałem przelew "zwrot gotówki" za obiektyw 70-300 (120 zł na to szkiełko)
mój bank nie pobrał ani grosza za przelew!! sam w to nie mogłem uwierzyć!! Od Olka 120 zł na moim koncie 120 zł
mój bank to PEKAO S.A.
A ja dzisiaj dostałem zwrot z adnotacją że koszty DB wynoszą 30 PLN. Czyli ze 120PLN oddali 90PLN. Pozdrowienia WESOŁEGO JAJA dla ING i DB. DB odbija sobie chyba reparacje wojenne!!!!! Nie ma to jak capnąć sobie 25% prowizji. CZYSTE ZŁODZIEJSTWO!!!!! i z drugiej strony klejny wielki minus dla OLKA! Zaczynam dojrzewać do zmiany systemu!
Mój bank to oczywiście ING.
Popieram bogdan1, wielokrotnie już w tym wątku wykazano, że opłata nie zależy od banku użytkownika (ludzie z tym samym typem konta w tym samym banku mieli różne) tylko od banku pośredniczącego - największe opłaty nalicza DBPL. Ale do niektórych to nie dociera.
Ja z cashbacka już nie skorzystam, wolę poczekać na frajerów którzy to zrobią i od nich odkupić używkę.
To nie Olek korzysta z usług banku pośredniczącego, tylko Twój bank i bank Olympusa, na podstawie różnych umów, z niego korzystają. Nie jest to wymysł Olympusa, tylko tak działają banki. I taka sama w tym wina Olka, jak i Twoja - żadna. Skąd Olympus ma wiedzieć, na jakich warunkach różne banki jego Użytkowników dogadały się z bankami pośredniczącymi w przelewach z banku, z którego korzysta Olympus?
Najlepiej by było, żeby olek miał konta w każdym możliwym banku i w zależności od konta użytkownika z takie robił przelew... *
*żartuję sobie żeby nie było.
Ps. Dziękuję za kolejne - rep :D Dawać więcej, tylko honorowo się podpiszcie (mścić się nie będę, nie jestem taki).