Witam !
W E-410 brakuje mi stabilizacji dla zdjec ze szklem Zuiko 70-300 ale
dla Zuiko 11-22 i 14-54 nie zauwazylem ze mi jej brak.
Dla nocnych zdjec podpinam statyw.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam !
W E-410 brakuje mi stabilizacji dla zdjec ze szklem Zuiko 70-300 ale
dla Zuiko 11-22 i 14-54 nie zauwazylem ze mi jej brak.
Dla nocnych zdjec podpinam statyw.
Pozdrawiam
czyli Waszym zdaniem lepiej wychaczyc jakąś uzywaną 510 niz 420?
witam ponownie po przerwie
prosba o chyba ostatnia poradę...
biore jednak aparat na raty, wiec troche łatwiej mi bedie przeznaczyc wieksza kase na zestaw. I tu moje pytanie, czy 620 jest aż tak dobra, że warto zapłacić za nią prawie 2 razy wiecej niż za 520? - wlasnie miedzy tymi 2 modelami sie waham, jesli ktos by cos poradził..będę wdzięczny :)
Jak nie potrzebujesz odchylanego wyświetlacza, to bierz E-520 i jakieś lepsze szkła.
Skorzystaj z tego wątku, na pewno znajdziesz tam odpowiedz na większość twoich pytań za i przeciw dotyczących modeli E510/520 i E620:
https://forum.olympusclub.pl/showthr...762#post313762
pozdrawiam 8)
j.w. Kup body E-520 a za resztę ZD 14-54.
MZ w tej chwili E-620 jako supernowość, reklamowana gdzie się da, ma mocno wyśrubowaną cenę. Więc za poprzednikami - jeśli teraz to kupuj E-520.
dokładnie o takim rozwiązaniu myślałem, może też o nieco tanszej Sigmie 18-50mm f/2.8 EX DC Macro. Tylko w pracy (jest tam paru fotocfaniaków ;) ) powiedzieli ze lepiej kupic lepsza puszke bo obiektyw i tak dokupie za jakis czas a puszki juz nie wymienie na lepszą tak szybko.
Pytałem o tego 620 bo (wszystko to na zasadzie "podobno") lepiej radzi sobie ze zdjeciami nocnymi, i zdjecia są jakby ostrzejsze.