Skierowałem swoje wypowiedzi do konkretnych osób (Hadesa i innych), ale żadna nie była skierowana do ciebie.
Dziwne, że się więc do nich odnosisz.
No ale widzę, że to będzie taki standard.
Wersja do druku
A gdzie tam - czytania na cale popoludnie :mrgreen:Cytat:
Niniejszym właśnie przeczytałeś moje odpowiedzi. Zadowolony?
Dopiero dotarlem tutaj:
Cytat:
Mam tylko nadzieje wyladowac na samym dole jego listy jako najgorszy z typow, z ktorymi mu przyszlo toczyc wojne, czyli na samej gorze
Cytat:
Już tam jesteś.
Chlopaki - stawiacie piwo - wygralem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Podziwiam "elokwencję" odpowiedzi, naprawdę:grin:
Fakt, te zdjęcia co Ty pokazałeś do tej pory miałyby duże szanse wygrać w tym konkursie.
Co to jest parodoks kłamcy nie wiem. Coś mi tam wyszło, ale jakoś nie czuję potrzeby dzielenia się z tym publicznie.
No wynika z tej zasady, ze jedna osoba (alfa i omega) wybiera najlepsze zdjęcie w danym wyzwaniu, temacie.
cytuję:
Chyba, się nie mylę, że jesteś wyzywającym (temat NIC), tą alfa i omegą ? Może zwróć uwagę na tłusty druk (że tak podpowiem)
Po co ja sie wdaje w takie dyskusje sam nie wiem...
Myslę, ze najlepszym sposobem będzie całkowite ignorowanie postów cckk, może przestanie pisać głupoty...
Myslisz za bardzo przyszlosciowo, wrecz filozujesz :mrgreen:
Popsuty, jesli dzisiaj mowisz z punktu widzenia jutra. Natomiast jutro bedzie dobry :mrgreen:
Poprosilbym, zeby kolega cckk wyjasnil ten pradakos, ale obawiam sie, ze jedyna jego odpowiedzia na moje pytania (ostatnio) jest liczba 42, wiec i tym razem pewnie taka bedzie :mrgreen:
Zreszta nie uprzedzajmy wypadkow - moze jutro ten napis bedzie inny...? ;)
Mógłby mi ktoś tego posta #80 streścić? :???:
Kolega go dosyc wolno pisal, to i czytanie idzie nie najszybciej...
Jak na razie przebrnalem przez 25% i jak na razie to....
Rozwiązanie tej zagadki jest bardzo proste. W okolicach wpisu 18 traktowałem ciebie poważnie. W okolicach wpisu 25 wiedziałem już, że nie ma to najmniejszego sensu i zignorowałem głupoty którymi nas wtedy uraczyłeś. Po prostu uznałem, że każda sekunda poświęcona na merytoryczną dyskusję z tobą jest sekundą paskudnie zmarnowaną. Nie rzucam się na ciebie, wkurza mnie wsparcie jakiego udziela ci Hades, czy ktoś, kto przez niego przemawia. Zwyczajny użytkownik wypowiadający się tak jak ty już dawno by zniknął z forum i dzisiaj nikt by o nim nie pamiętał.
Odkad sie pojawiles i zaprezentowales conieco tfurczosci, to wiem jedno...
...ten konkurs wygralbys w cuglach :)
Od razu uprzedzam, iz nie brałem przykładu z Ciebie (vide posty w temacie ogladania zdjec MM), i jakies tam te Twoje szmirki tu i uwdzie mialem watpliwa przyjemnosc ogladac...
Oho, ktos sie czesto w lustrze przeglada....
No teraz to mi zaimponowales, nie wiedzialem, ze z Ciebie taki zartownis.
Zart sie udal naprawde, musze przyznac, ze zaslugujesz na fejsbukowego lajka :)
pozdro
Panowie, ale Wy poważnie przeczytaliście cały post kolegi Cezarego? :-o
Ale tak poważnie poważnie???
Ja tylko tak rzuciłem okiem i uznałem, że w taki upał to mi moduł multitaskingu nie wyrobi, żeby to przeanalizować. Szacun Panowie, szacun!
PS. Bardzo mi się nie podoba za to, to w mojej odpowiedzi na końcu:
"Ostatnio edytowane przez Sawa; Dzisiaj o godzinie 16:35 Powód: literowka "
Kolego Sawa pisze się literówka jeśli już, a nie literowka, zedytuj jeszcze sam siebie z tego samego powodu.
PS2.
Cytowanie postu w całości (celowo) jest według Ciebie litero(ó)wką ?
To:
:-D
Też mnie to dziwi. O ile na forum często bywały przepychanki, kłótnie i awantury, to zasadniczo każdy odnosił się do wypowiedzi, zdjęć itp. Pisało się, że ktoś robi kiepskie foty, że ma słaby warsztat itd, itp. ale bez wycieczek ad personam, które u cckk są standardem.
Administracjo, dziwię się, że idziecie tą drogą z uporem godnym lepszej sprawy.
Za co można dostać mandat?
Za różne "cięższe przewinienia". FAQ
Znalazłem takie coś:
5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach forum.olympusclub.pl treści:a) zawierających groźby,6. Zabronione jest działanie wymierzone w sprawne funkcjonowanie forum.olympusclub.pl takie jak dublowanie kont, rejestrowanie się kilka razy tej samej osoby na różnych kontach, spam i flooding.
b) propagujących przemoc,
c) sprzecznych z prawem (w tym wzywających do popełnienia przestępstw),
d) wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej i etnicznej,
e) obscenicznych,
f) obraźliwych,
g) wulgarnych,
h) oszczerczych,
i) uznanych powszechnie za naganne moralnie lub społecznie niewłaściwe,
j) stanowiących przekaz reklamowy,
k) szkalujących osoby publiczne,
l) obrażające ludzi i innych użytkowników tego forum.
7. Złamanie zasad §5 i §6 łączy się z bezpośrednim, natychmiastowym i trwałym usunięciem z listy użytkowników jeżeli zajdzie taka potrzeba wraz z powiadomieniem organów ścigania o zaistniałym przestępstwie. Aby wspomóc te działania rejestrowane są adresy IP autorów.
a,f,i,l naruszone wielokrotnie - według regulaminu wielokrotny wylot.
To nie jest granica absurdu, admin ma swoje "plany" ad klubowicza, jeżeli komuś to nie odpowiada, są narzędzia:
raport czy PW, żeby się np. dowiedzieć: czemu tak a nie inaczej.
P.S.
Czyścił i właśnie wtedy padł pierwszy mandat.
Drugi jakoś niedługo po nim.
---
edit:
też mamy nażędzia choćby reputacja, nie?
Plany admina są ponad regulaminem? Proponuję zmianę regulaminu: "coś tam, coś tam, chyba, że admin ma inne plany" ;) Reputacja to fajna zabawa, a przypadek kol. cckk chyba nieco wykracza poza granice zabawy :) no w każdym razie poza granice dobrej zabawy :)
Kolega Cezary sam zadeklarował, że jeśli coś jest niezgodne z tematem wątku, to będzie piętnował, raportował etc. W związku z czym ja przyjąłem jego zasady i w momencie, gdy widzę post kolegi Cezarego jawnie naryszający zasady panujące na forum, wysyłam raport. W końcu jesteśmy dorośli. Skoro ktoś ustala jakieś zasady, to sam powinien się ich trzymać, plus dodatkowo zaakceptować zasady opisane regulaminem forum oraz tzw. zwykłą przyzwoitością.
Możesz sobie raportować jeśli "admin ma swoje "plany" ad klubowicza". Jakoś brak mi wiary, że nikt nie raportował postów cckk, a niemal każdy zasługuje na pogrożenie palcem, czyli mandat :)
Czyli za co?
Są gdzieś opisane/wymienione te przewinienia?
Ja u siebie znalazłem m. in. takie:
"Dyskusja z administratorem" i "Prowokowanie". Ponieważ to admin decyduje co jest a co nie jest "ciężkim przewinieniem", wydaje się, że mandat można dostać za wszystko, co mu się nie spodoba.
A no i teraz liczymy co na koncie leży i wychodzi...
Tak, że nie tylko matematyka ale i postawa klubowicza(rokowania) ma znaczenie.
Sam wiesz z historii forum, byli tacy co po jednym poście dostawali bana, a byli i tacy
co to wracali i znowu out, aż do permanentnego bana.
Wiecie co? Chłopak się stara, rzuca temat a Wy jak zwykle nawijka do kijka i sru tu tu tu pęczek drutu - znaczy przejrzałem co 3 stronę i co 6 post i g ó w n o z tematu wynika.
To ja rzucę temat. Byłbym bezczelny mówiąc o ludzikach Lego czy Star Wars ale powiem tak - czekam na temat zabawki (ogólnie pojęty) i temat ten ma być tematyczny, tematem stematyzowanym składający się z 3 zdjęć opowiadających jakąś historię zabawek. ZACZYNAMY!!! Uwaga!!! Na każdy głupi wpis dam jeszcze głupszą odpowiedź na zasadzie, że dostosuję się do głupawego wpisu danego autora :). Umiecie się bawić, czy tylko pitolić i głaskać się po własnych wątkach?
Uuuu, stary....
Propozycje tematow to tutaj:
https://forum.olympusclub.pl/threads...43#post1209643
W tym watku, jak slusznie zauwazyles, tylko srutututu.
W każdym wątku jest sru tu tu tu, głaskanie po cycuniach a potem nic. Można zaglądać tutaj co 3 miesiące i normalnie jak w telewizyjnym tasiemcu nic się nie traci - A SZKODA. Ja rzuciłem wyzwanie i czekan na odpowiedź bez sru i ti oraz tu i tu tu :)
---------- Post dodany o 01:40 ---------- Poprzedni post był o 01:07 ----------
No i dzięki za minusa - ojjjjj jak za nimi tęskniłem niedowartościowane ciocie haha :D - mam zlewkę na maksa :D
O, jest lider jednej z kategorii :mrgreen:
...ze jak...?
...kurde... jednego trzeba streszczac, drugiego tlumaczyc...kiedy ta szkola sie zacznie... echhh....