Nie ma tutaj słabych zdjęć...klasa.
Szacunek dla Ciebie.
Nie ma tutaj słabych zdjęć...klasa.
Szacunek dla Ciebie.
Sławku co to za ptaki na pierwszym zdjęciu?
"13" dobra, udaje nietoperza.
Wszystkie ptaszory mi się podobają
Cierpliwość procentuje. Znakomite kadry.
Jak zwykle zaskakujesz, tym razem tak, że szczena opadła i nie można jej podnieść.. Jestem pod ogromnym wrażeniem, zżera mnie zazdrość :-P
Kapitalne fotki, kapitalny dokument, no brak słów.
Teraz taka myśl, mi naszła - kiedy piszesz o zachowaniu kruków i tych wszystkich "akcjach" - nie zarobiłbyś grubej kasy uwieczniając to na filmie ?
tfu, tfu, jeśli Cię uraziłem,. to sorki !
pzdr
Niesamowite zdjęcia. Dzięki za dostarczenie porządnej dawki przeżyć estetycznych. Największe wrażenie zrobił na mnie myszołów wywlekający flaki. W odróżnieniu od piękna i dostojeństwa drapieżników "w spoczynku" pokazanych na kilku innych zdjęciach, to pokazuje ptaka w akcji. To część jego natury. Hardcore? - nie - w końcu to nie sikorka.
Kruk robiący nietoperza zwala z nóg:grin::grin::grin:.
Teraz to pojechałeś po całości. Nie ma się do czego przyczepić, świetne zdjęcia.
Rewelacyjne kadry. Pozazdrościć Twojej cierpliwości i wyrozumiałości drugiej połowy:)
Wiesz ile trzeba wydać kasy na dobrą kamere??:)
A ile wydałem kasy na sprzęt który mam??:)
Myślałem kiedyś o tym ale kasa i czas to jedno a drugie to musiało by to być na wysokim poziomie, czyli trzeba by się tym zająć zawodowo a z kręcenia przyrody mało kto wyżyje niestety. wystarczy włączyć kanał NG i popatrzeć na tych wariatów co włażą do paszczy lwów. Gdzie ja z moimi kruczkami??:)
znakomite fotki, zazdroszczę Ci ich szczerze...