Ten budyneczek.. mmmm!
A z panów tańczących na szybie to ostatnie (ja tam lubię ciasno!... oprócz majtek rzecz jasna) ;D
Wersja do druku
Ten budyneczek.. mmmm!
A z panów tańczących na szybie to ostatnie (ja tam lubię ciasno!... oprócz majtek rzecz jasna) ;D
Fotki fajne, miło sie ogląda, ale coś mi się widzi, że matryca do czyszczenia. Zamek i pomarańcze lewy górny róg.
Nie, to nie matryca.
Jest jeden syf na niej ale w innym miejscu. Tu było coś innego, moze jakaś muszka siadła? Nie mam pojęcia.
Znow coś całkiem odmiennego:
Motylem jestem...
http://img373.imageshack.us/img373/8532/delflyvd6.jpg
PS
Uprzedzając zarzuty, że brzuch delfina jest turkusowy odpowiadam od razu, iż to odbijająca się w nim woda basenu dała taki efekt.
wow, ale świetnie tą szprotke uchwyciłeś, brawo ;)
pzdr
Nie no delfin to już przesada! Wszystkie są rewelka ale delfin dla mnie to mistrzostwo! "Zazdraszczam" takich fotek i.. urlopu;) Może niebawem też odsapnę więc pogonię aparat do roboty;)
Miło mi, że się podoba, bardzo lubię oglądać te zwierzaki i mam więcej podobnych...
Wieczorkiem fotka trafi do mojej galerii :)
Fantastyczne zdjęcie z delfinem, gratulacje dla autora :D.
Pieski- świetne
delfin- pocieszny
A na gości na sznurkach nie mogę patrzeć. Nie bierz tego do siebie:wink: Swego czasu dużo pracowałem na wysokości i okrutnie się tą robotą zamuliłem.:roll:
"Zaklinaczka psów" bardzo mi się podoba, delfin też 1-sza klasa. Fajnie ma podświetlone na niebiesko brzucho:)