-
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
On zbiera sukcesywnie na 9k.
Saboor jest bardziej ambitny! I dobrze, takich ludzi nam tu potrzeba!
-
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Saboor, a Ty, widzę, że tak chodzisz po Forum i odkurzasz nieco zapomniane wątki :)
Nooo, taki Samojezdny Autonomiczny Badająco-Odkurzający Organiczny Robot ;)
---------- Post dodany o 11:21 ---------- Poprzedni post był o 11:20 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Bo w pewnym momencie to już nie chodzi o pomoc tylko o dobre samopoczucie pomagających ;-)
Mówisz, że on to robi żeby sam się zadowolić? :shock:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Sabor jest bardziej ambitny! I dobrze, takich ludzi nam tu potrzeba!
A ja wcale nie pisałem tego złośliwie. I wiem, ze on jest "lekiem na całe zło" :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
A ja wcale nie pisałem tego złośliwie. I wiem, ze on jest "lekiem na całe zło" :)
:mrgreen:
-
Witam,
Wiem że dawno mnie, nie było i zniknęłam nagle...:oops: ale z wiosną powracam:) Jak to kiedyś ktoś tu napisał że wiosną wysyp fotografów jak grzybów po deszczu. Więc jestem.
Powracam z zapytaniem...
Możecie mi polecić jakiś fajny sprzęt z obiektywem/ lub dodatkowo obiektyw makro??? Coś niedrogiego i przyjemnego w obsłudze... dla początkujących:)
Niestety ale mam ograniczony budżet... a chciałabym kupić coś bardziej elastycznego w przyszłości dokupiłabym pewnie szerokokątny obiektyw... więc myślałam o... Olympus E-PL3 + 14-42 mm M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro . Co myślicie?
-
E-PL5 i spokój na dłuuugi czas.
-
Czyli aparat ok 2300 hm... więc poczekam i dozbieram jeszcze troszkę:)
a obiektyw?
Ps. Korzystam już z Windowsa :)
-
4 załącznik(ów)
Kilka jesiennych zdjęć. Nie pamiętam na czym skończyłam numerację więc zacznijmy tak:)
101.
102
103
104
Załącznik 112227Załącznik 112228Załącznik 112229Załącznik 112230
-
Beata :) jak to dobrze, że jest wiosna ;-)
-
:oops: trochę mi głupio że tak długo mnie nie było... ale wracam z nową siłą:)
-
4 załącznik(ów)
-
A propos fotografii jedzenia kilka ciekawych sztuczek
http://www.zestawione.pl/uncategoriz...m-spozywczych/
-
ooo... dziękuję ... Przyda się :)
---------- Post dodany o 19:31 ---------- Poprzedni post był o 19:24 ----------
a... dopiero przeczytałam :) przyda się rada dotycząca parowania...
-
A tabliczka czekolady slcznie wyglada swiezo wyjeta z zamrazalnika.
-
Akurat takie informacje są mi przydatne... bo pracuje teraz w nowo otwartym pubie (gdzie podają jedzenie). Robiłam tam zdjęcia na fb, zarówno potraw jak i miejsca. Szefostwo było zadowolone choć wg mnie zdjęcia dań były bardzo fe... ale lepszych nie potrafię zrobić... a może potrafię tylko nie bardzo miałam ku temu warunki. Robiłam je w czasie pracy z beznadziejnym oświetleniem... często w godzinach wieczornym przy przyciemnionym świetle... więc od początku mówiłam że nic dobrego z tego nie wyjdzie.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
... bo pracuje teraz w nowo otwartym pubie (gdzie podają jedzenie). .
Jak to dobrze,ze o tym jedzeniu i podawaniu zaznaczylas.Bo ludziska rozne rzeczy juz by wymyslali.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrg reen:
Micha rzadzi.:-P
-
A co najśmieszniejsze to nazywa się Pod Latarniami
-
1 załącznik(ów)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Sliczne.Musisz tam miec bardzo zimno,czy moze te regaly sa z chlodzeniem.Bo piwo z takiej cieplej polki nie smakuje za bardzo.
-
Rozumiem że Tobie Mirek spodobała się najbardziej zawartość półek...:) Rozumiem też że takie miejsce, gdzie za barem jest cała ściana piwa, nie może wyglądać źle:D. Mamy lodówki... choć czasem brakuje (schłodzonych )niektórych gatunków... ale szefowie pracują nad tym.
-
Twoje fotki działają na podświadomość.....Po obejrzeniu "106" musiałem zaparzyć kawę a "109" skłoniła mnie do sięgnięcia po browarek. A kysz....
-
to dobrze... :)
---------- Post dodany o 21:30 ---------- Poprzedni post był o 21:20 ----------
choć trzeba przyznać że to takie infantylne pstryki :)
-
Witam znowu Beato....:grin:
-
-
No to mamy zagadkę :)
---------- Post dodany o 22:11 ---------- Poprzedni post był o 22:10 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Witam znowu Beato....:grin:
a dziękuję, dziękuję :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a dziękuję, dziękuję :)
Nie za ma co, nie za ma co:wink:
-
Ponowie pytane...
Możecie mi polecić jakiś fajny sprzęt z obiektywem/ lub dodatkowo obiektyw makro??? Coś niedrogiego i przyjemnego w obsłudze... dla początkujących:smile:
Bodzip mi proponuje E-PL5.
Jakieś inne propozycje...?
-
Wybrałbym EM-10 z kitem + 60/2.8.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
maestro
jWybrałbym EM-10 z kitem + 60/2.8.
Dlaczego akurat E-M 10?
-
Witaj ponownie, widać coraz lepiej sobie radzisz, 106 bardzo fajna, cóż faktycznie smak na kawę mi przyszedł ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Ponowie pytane...
Możecie mi polecić jakiś fajny sprzęt z obiektywem/ lub dodatkowo obiektyw makro??? Coś niedrogiego i przyjemnego w obsłudze... dla początkujących:smile:
Bodzip mi proponuje E-PL5.
Jakieś inne propozycje...?
Mogłabyś doprecyzować budżet i chociaż ogólne, podstawowe wymagania? Bo fajnego sprzętu w stajni m4/3 jest całkiem sporo...
-
Może po prostu w lepsze szkła zainwestować niż w nowy system?
-
Albo możesz rozważyć jeszcze zakup jakiegoś lepszego pseudostudyjnego oświetlenia :)
T.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Może po prostu w lepsze szkła zainwestować niż w nowy system?
Niestety ale obiektyw makro do nx 1000 kosztuje tyle co nowe body z obiektywem dużo lepszej klasy. Wolę kupić teraz fajne body z obiektywem.chciałabym zamknąć się w 3tys Max 4 tyś.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Jak dla mnie fotka pub'u w którym na półkach jest piwo butelkowane to antyreklama pub'u ....
Właściciela jak najszybciej wysłać na 10 letnie terminowanie do Czech, proponuję.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Witaj ponownie, widać coraz lepiej sobie radzisz, 106 bardzo fajna, cóż faktycznie smak na kawę mi przyszedł ;)
106 też mi się spodobało, ale kawa powinna być lepiej zaparzona - maluchno pianki to albo słabo zaparzona kawa, albo niezbyt świeża kawa użyta.
Pozdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tymczasowy_
Jak dla mnie fotka pub'u w którym na półkach jest piwo butelkowane to antyreklama pub'u ....
Właściciela jak najszybciej wysłać na 10 otletnie terminowanie do Czech, proponuję.
I 8 lewaków:)
-
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
106 też mi się spodobało, ale kawa powinna być lepiej zaparzona - maluchno pianki to albo słabo zaparzona kawa, albo niezbyt świeża kawa użyta.
Pozdr
Proszę bardzo... jest i z pianką :)
106 A
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1394477558
106 B
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1394477565
-
ale stanowczo wolę 106... :)
-
za dużo pianki ;), 106 wolę :)
choć do picia to z pianką....