Fajnie, fajnie tylko czemu tak rzadko? :grin:
Jak patrzę na te pierwsze foty to mi zaraz na myśl przychodzi abir w stroju maskującym, skradający się za ptakami :mrgreen:
Wersja do druku
Fajnie, fajnie tylko czemu tak rzadko? :grin:
Jak patrzę na te pierwsze foty to mi zaraz na myśl przychodzi abir w stroju maskującym, skradający się za ptakami :mrgreen:
259 cudne zestawione, idealny moment. Wg. mnie najsilniejsze foto z całej wrzuty :)
T.
dzięki Bodzio - cieszy mnie taka reakcja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dzięki, no okołomeczowa, bo mecz to ja oglądam a nie fotografuje ;)
szkoda mi tych emocji, choć niejednokrotnie ktoś z publiki odciągał mą uwagę z tego co się dzieje na boisku
przecież masz panią na focie na której orzeł tańczy zorbę ;)
a tak serio mam jakieś ale totalnie słabe więc nie wrzucałam ;)
w sensie 259 - też ją lubię :)
podziękował i nie wiem skąd te marudzenia - jakbym nic nie robiła normalnie :-P
dziękować za odwiedziny :)
następny marudzący - znam takich co rzadziej wrzucają :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no a ja miałam w d... że obok stoją Mistrzowie Świata jak zobaczyłam tego malca ;)
obiektyw musiał zmienić kierunek ;)
też je najbardziej lubię :)
Uchwycone chwile bardzo fajne i podpisy przy zdjęciach też:) Gorzej z jakością, zoom cyfrowy dał tu znać o sobie. Szczególnie w zdjęciach 255 i 256. Lepiej samemu skadrować w komputerze, a o tym wynalazku zapomnieć, że jest.
Za reportaż z komentarzami + poszedł. Takie narracje mi się podobają :)
Jak widać nie tylko ja lubię marudzić. :-P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A w ogóle to niby dlaczego nie ma czirliderów? Na meczach dziewczyn powinni być. I na galach boksu albo MMA, kiedy walczą dziewczyny, faceci powinni płynnym krokiem, w półnegliżu prezentować plansze z numerem rundy ;)
Wiedziałem że tu znajdę relację :D Ulka, dawaj dalej, nie mów że tylko tyle zrobiłaś.
Bardzo przyjemna relacja:grin:, 259. superowe, chętnie coś jeszcze pooglądam.
Pozdrawiam
Szerszeń na 253 bomba :-) Fotorelacja owszem, ciekawa :-)
Nie ma czirliderów bo nie ma facetów. W najlepszym wypadku jakieś metro......ale w końcu co to byłaby za różnica..........no chyba,że w jakimś niedyskretnym wykroku :-) No a jeżeli chodzi o numery to byłaby to totalna porażka. Podobno faceci i tak umieli liczyć do dwóch, a rund bywa i 12 :-)
za wiele nie mam serio
na takich imprezach jak i na koncertach koncentruję się na czym innym niż foto
dlatego większość zdjęć jest zrobiona po zakończeniu spotkania
mogę co najwyżej wstawić kilka kadrów z mistrzami świata - ale tych Panów to każdy zna i chyba nie ma co ich zamieszczać, zwłaszcza że większość jest słaba :D
---------- Post dodany o 00:10 ---------- Poprzedni post był o 00:09 ----------
dziękuję wszystkim za odwiedziny i pozostawienie słów kilku :)
Bardzo ciekawa relacja:grin:
może jeszcze wrzucę opowiastkę siatkarską z Mistrzami Świata w roli głównej ale póki co jeszcze nie...
bo nadarza sie okazja do pokazania totalnie cieplutkich zdjęć (zdjęcia) z weekendowego spontanu :)
w piątek wieczorem po weryfikacji prognoz tatrzańskich stwierdziłam że by nie być na siebie wkurzonym że kolejna okazja do łażenia przechodzi warto w końcu ruszyć 4 litery i nacieszyć oczy Tatrami na żywo :)
plan był inny niż zwykle.. w sobotę po 15 wyjeżdżamy z Krakowa dojeżdżamy na zachód do Doliny Pięciu Stawów. kimamy się w 5tce na glebe i rano o godz. 3 pobudka i dymamy na Świstówkę celem uchwycenia wschodu i ewentualnie nocnych gwiazd :D
plan nie wypalil do końca - przyszliśmy do doliny już po zachodzie, a jak doszliśmy do schroniska to nie dość że stołówka już była zamknięta i żadnego piwka nie dało się odpalić, to jeszcze nie dało się tam totalnie wejść. człowiek na człowieku... a ludzi zajmowali sobie co lepsze miejscówki na zewnątrz :mrgreen:
czegoś takiego jeszcze nie widziałam :D seriooo
noc była pioruńsko zimna a my w 4kę na karimatach pod kosodrzewiną kimamy... mi może się udało z 30 minut z tego wszystkiego przespać, tak jak i koleżance, bo koledzy którzy nam towarzyszyli w fotowyprawie tak chrapali że masakra :mrgreen: no ale nieważne ;)
3 rano pobudka - pooglądaliśmy piękne niebo (choć z minuty na minutę coraz jaśniejsze..)
zebraliśmy się i spacerkiem na Świstówkę kolorki już się pojawiały więc licząc na jakieś drobne chmurki szliśmy do góry co raz się oglądając za siebie podziwiając panoramę całej Doliny
dobra koniec gadania - na razie daję jedno i idę odsypiać zarwaną noc ;)
wszelkie sugestie bardzo mile widziane..
262 czekając na słońce
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1436732761
Załącznik 152322
Niebo z tymi kolorami przepięknie zagrało.
Ula gratuluję wytrwałości. To kurcze już nie na moje lata niestety. Spanie pod kosówką, no brawo :mrgreen:
A fota przednia :)
dzięki
DeWuTe
nie tylko jedna ale na więcej nei mam sił..
idę spać dobranoc :)
cdn ;)
Hm... Widzę, że wszystko jeszcze przede mną :roll:
Niecierpliwie czekam na kolejne, mocny początek :grin:
Zdjęcie ładne, nigdy nie byliśmy o takiej wczesnej porze w górach na szlaku, czekam na następne foty :)
Czekając na słońce bardzo bardzo przyjemny pejzaż. Ja bym już na te słońce nie czekał.
no pięknie, pięknie :)
Mnie tylko raz zdarzyło się spać w górach pod gołym niebem. Co prawda był to Beskid Żywiecki, czyi troszkę niżej, ale mieliśmy namiot 2-ke (pięcioro nas tam weszło) więc ciepło nawet i fajnie było do momentu jak nie zaczął w nocy śnieg sypać :)
A poza tym to do dziś czuje te kamienie na plecach na których spałem...
Przespać się w zimną noc pod drzewem na karimacie, zwlec o 3 na wschód - to wszystko pikuś w porównaniu ze zdecydowaniem się na Tatry w środku wakacji... To jest dopiero poświęcenie! ;)
ani misia ani alnico robiącego za misia nie spotkałam na szlaku - więc zdjęć takich nie będzie :-P
widzieliśmy tylko kozice dwa razy po dwie oraz jelonka i sarnę
nie mów o kamieniach - dziś rano zauważyłam stada małych siniaków na całych nogach od wiercenia się nocą chyba ;)
także najsss :) ale i tak fajnie było
Aga - zdziwiłabyś się - wybraliśmy takie godziny że na trasie do Doliny 5 stawów minęliśmy się może łącznie z 20 osobami które schodziły (nie liczę zakopianki do Morskiego Oka - ale ona zawsze zawalona)
z powrotem jak szliśmy też na Trasie Dolina 5 Stawów - Morskie Oko parę osób nas minęło w tym jedna grupa belgijskich harcerzy
więc tłumów o takich godzinach nie było :) na szczęście :) :) :)
co innego Morskie Oko i co innego schronisko w 5tce ;) to był lekki szok - ale hu kers ;) fajnie było
niestety dużo zdjęć z tego wypadu nie mam - ale to co zostało w głowie - bezcenne :)
niesamowite wrażenie - zwłaszcza, że wschodu w Tatrach wokół gór jak dotąd nigdy nie przeżywałam
zwłaszcza w miejscu które tak bardzo mi się podoba... i zwłaszcza że w spokoju i ciszy z dala od tłumów - i to w tym wszystkim było najlepsze :)
263 i doczekaliśmy się..
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1436914650
264 cudowna dolina, idąc trasą na Świstówkę - jeszcze większe wrażenie (niż w ubiegłorocznej wizycie) zrobiła na mnie Orla - tu widać ja niemal od stóp do głów jest ogromna, monumentalna i nabrałam do niej jeszcze większego respektu... chyba nie mam foty która by to odzwierciedlała niestety...
https://forum.olympusclub.pl/attachm...4&d=1436914652
265 w blasku wschodzącego słońca - mogłabym tam siedzieć i podziwiać roztaczające się widoki :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1436914654
Załącznik 152513
Załącznik 152514
Załącznik 152515
No to ja pierwszy pochwalę, bardzo ładne.
Wschód słońca ekstra! :)
Wschód rządzi :grin:
Wprawę w spaniu pod kosodrzewiną już masz to teraz pora na spanie na Rysach :mrgreen: (relację na tatromaniaku pewnie widziałaś).
---------- Post dodany o 06:33 ---------- Poprzedni post był o 06:30 ----------
buuuuuu.... nie dość, że rzadko to jeszcze mało :evil: Dziołcha poprow sie !!!
A to drugie, liźnięte światłem - też bomba. Ula umiesz robić foty tylko leń jesteś :mrgreen: Trzeba Ci premię zabrać :mrgreen:
265 jest super... No może kompozycja nie do końca, ale perspektywa powietrzna jest Ok. Byłaś tam w odpowiednim momencie.
Później zdjęcie było by już płaskie...
dzięki Panowie
owszem czytałam - póki co mi nie grozi ;)
nie dość że po nocach obrabiam i wrzucam foty, niewyspana chodzę do roboty to mi jeszcze tu marudzą :-P
a że leń jestem - wiem :mrgreen:
może się poprawię - zobaczymy :D
a możesz konkretniej o kompozycji ?? osobiście lubię to zdjęcie - choć jeszcze za dużo czasu nie miałam żeby się do niego przywiązać
więc jestem bardzo ciekawa co Ci tam nie zagrało ?? także z góry dzięki za uwagi.. na pewno się przydadzą :)