Fajnie, fajnie tylko czemu tak rzadko?
Jak patrzę na te pierwsze foty to mi zaraz na myśl przychodzi abir w stroju maskującym, skradający się za ptakami![]()
Fajnie, fajnie tylko czemu tak rzadko?
Jak patrzę na te pierwsze foty to mi zaraz na myśl przychodzi abir w stroju maskującym, skradający się za ptakami![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
259 cudne zestawione, idealny moment. Wg. mnie najsilniejsze foto z całej wrzuty
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
dzięki Bodzio - cieszy mnie taka reakcja![]()
![]()
dzięki, no okołomeczowa, bo mecz to ja oglądam a nie fotografuje![]()
szkoda mi tych emocji, choć niejednokrotnie ktoś z publiki odciągał mą uwagę z tego co się dzieje na boisku
przecież masz panią na focie na której orzeł tańczy zorbę![]()
a tak serio mam jakieś ale totalnie słabe więc nie wrzucałam![]()
w sensie 259 - też ją lubię![]()
podziękował i nie wiem skąd te marudzenia - jakbym nic nie robiła normalnie
dziękować za odwiedziny
następny marudzący - znam takich co rzadziej wrzucają![]()
![]()
no a ja miałam w d... że obok stoją Mistrzowie Świata jak zobaczyłam tego malca![]()
obiektyw musiał zmienić kierunek![]()
też je najbardziej lubię![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Uchwycone chwile bardzo fajne i podpisy przy zdjęciach teżGorzej z jakością, zoom cyfrowy dał tu znać o sobie. Szczególnie w zdjęciach 255 i 256. Lepiej samemu skadrować w komputerze, a o tym wynalazku zapomnieć, że jest.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 5.07.15 o 22:33
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Za reportaż z komentarzami + poszedł. Takie narracje mi się podobają![]()
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Jak widać nie tylko ja lubię marudzić.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
A w ogóle to niby dlaczego nie ma czirliderów? Na meczach dziewczyn powinni być. I na galach boksu albo MMA, kiedy walczą dziewczyny, faceci powinni płynnym krokiem, w półnegliżu prezentować plansze z numerem rundy![]()
Wiedziałem że tu znajdę relacjęUlka, dawaj dalej, nie mów że tylko tyle zrobiłaś.
The question is: What is a Mahna Mahna?