fajnie, głosy dałem, :)
Wersja do druku
fajnie, głosy dałem, :)
Coś mi się zdaje, że namieszałem z lekka...:oops: Wyjdę na marudę. Nie było moim zamiarem zmieniać zasad w trakcie trwania tej edycji. Liczyłem też, że kilka osób się wypowie na ten temat.
Rozumiem, że głosowanie jest jakby od nowa?
Przy ankiecie pisze: "Głosujemy: każdy na 3 prace" sugeruje jakby to była konieczność, a mi chodziło aby była tylko taka możliwość. Czyli można głosować na jedną, dwie, a maksymalnie na 3 prace. Wiem teraz jest taka możliwość tylko nagłówek: "każdy na 3 prace" można by jakoś inaczej sformułować bo brzmi jak nakaz (a może przesadzam)
Nie przesadzasz, dobrze że szybko adm zaeragował i zmienił zasady, może coś tu ruszy. Mam pytanko tylko, czy nie da się tak zrobić by po kliknięciu w miniaturkę otwierało się większe foto, a zaznaczać w kwadraciku, bo chyba tak nie jest teraz, :)
Uff, wygłosowałem się !
Te ograniczenia niestety to ilość znaków w opisie opcji ankiety. Link i ścieżka do obrazu nie mieszą się w nich.
Zagłosowałem :)
Emocje sięgają zanitha 12XP 23 głosujących i trzech faworytów: 01, 02, 09...
cholera, czy ktoś zrobił tak jak ja? kliknął numerki wg kolejności w galerii a nie wg numerków na zdjęciu?:roll:
o ile dobrze widze to nr z galerii zgadzają się z fotami z ankiety
otóż nie... zacząłem sprawdzać jak się okazało że zagłosowałem na BW
---------- Post dodany o 23:45 ---------- Poprzedni post był o 23:43 ----------
a wogóle to kolejność w galerii jest losowa - teraz BW powędrowało na sam koniec...
---------- Post dodany o 23:46 ---------- Poprzedni post był o 23:45 ----------
tak więc moje niedopatrzenie, ale głosów nie cofam...:cool:
Zastanawiam się dlaczego nikt nie wpadł na pomysł żeby wyprostować nieco do pionu "przewracającuch" sie wędrowców
Ja troche wyprostowałem, mocniej się nie dało bo został by kadr bez wędrowców :)
To moze tylko samych ludziow poprostowac.Moze tak??Załącznik 130795
Załącznik 130797 spróbowałem i tak mi wyszło
ja w prostowaniu aż tak dobry jak Mirek nie jestem, :)
To znamy już autorów prac 01 i 09 :)
Głosuję na Mirka54!:grin:
To już było wałkowane, ale po raz enty: numer w galerii flash jest zmienny, zleży choćby od sortowania.
Jeżeli zmienimy sortowanie zdjęć np. od nalwcześniej dodanego to i numery zdjęć się zmienią.
w ankiecie podane są numery-nazwy i to na nie zwracamy uwagę ponieważ to one są tytułami prac:
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09.
Tak ciężko pojąć, że numer, na który głosujemy we flashowej przeglądarce pojawia się dopiero jak najedziemy kursorem na fotkę i wtedy u góry pojawia się czarny pasek z numerem fotki, a we wszystkich innych galeriach jest to tytuł, który autor wprowadza?
Ludkowie kochani, nawet przy numerkach do zagłosowania, mamy teraz miniaturki. Pełny wypas. Moim zdaniem trzeba chcieć się pomylić.
Ew. nie głosujmy w późnych godzinach wieczornych, bo zmysły już przytępione i myślimy tylko o tym by położyć się spać.
Ja również próbowałem. Ale tym, co mam znikał mi koszmarnie duży kawałek kadru. Ale ja się dopiero uczę, więc nie miejcie mi tego za złe, że zrezygnowałem. Chętnie posłucham/przeczytam, jak to można zrobić mając do dyspozycji tylko LR.
tak w ogóle to mój pierwszy post na tym szacownym forum. Zatem nisko się kłaniam szacownemu gronu.
Pięknie dziękuję za wskazanie innego narzędzia. W LR, jak nadmieniłem, wycinało mi kawał kadru, co jak oszacowałem "na oko" było niezgodne z regulaminem. Nic to jednak, ważne że wiem więcej niż przed Poprawką. Może będzie jakaś kasa, to kupię PSE - ten program jest w moim zasięgu finansowym.
09. 01. 02. Układ sił przy 33 głosujących! czy coś się zmieni?