fajnie, głosy dałem,![]()
01.
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
fajnie, głosy dałem,![]()
Coś mi się zdaje, że namieszałem z lekka...Wyjdę na marudę. Nie było moim zamiarem zmieniać zasad w trakcie trwania tej edycji. Liczyłem też, że kilka osób się wypowie na ten temat.
Rozumiem, że głosowanie jest jakby od nowa?
Przy ankiecie pisze: "Głosujemy: każdy na 3 prace" sugeruje jakby to była konieczność, a mi chodziło aby była tylko taka możliwość. Czyli można głosować na jedną, dwie, a maksymalnie na 3 prace. Wiem teraz jest taka możliwość tylko nagłówek: "każdy na 3 prace" można by jakoś inaczej sformułować bo brzmi jak nakaz (a może przesadzam)
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Nie przesadzasz, dobrze że szybko adm zaeragował i zmienił zasady, może coś tu ruszy. Mam pytanko tylko, czy nie da się tak zrobić by po kliknięciu w miniaturkę otwierało się większe foto, a zaznaczać w kwadraciku, bo chyba tak nie jest teraz,![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Uff, wygłosowałem się !
Pozdrawiam, Ewa
--- Najlepszy aparat to ten, który akurat mam przy sobie ---
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|